Πως να κνετε τις αγορς σας στο Ηλεκτρονικ μας Κατστημα 

Η online αγορ σε μας μοιζει με την αγορ σε οποιοδποτε μαγαζ λιανικς πλησης.
Ψχνετε στον κατλογ μας για τα προντα που σας ενδιαφρουν, τα βζετε στο καλθι σας και ολοκληρνετε την αγορ στην περιοχ check-out.
Η μνη διαφορ εναι τι εμαστε ανοικτ 24 ρες την ημρα - επτ ημρες την εβδομδα, ... και δεν χρειζεται να φορσετε παποτσια και να αφσετε την νεση του σπιτιο σας για να ψωνσετε!

Λοιπν, περιηγηθετε και ανακαλψτε πως μπορετε να ευχαριστηθετε την εμπειρα της αγορς μσα απ το Ηλεκτρονικ μας Κατστημα.


 Βμα 1ο.  Κνετε την επιλογ του προντος. 

Το πρτο πργμα που χετε να κνετε εναι να περιηγηθετε στο κατστημ μας για τα προντα που θλετε. Καθς θα βλπετε τα προντα μας θα δετε το link "Προσθκη στο καλθι". ταν βρετε το προν που σας ενδιαφρει, απλ προσθστε το στο καλθι σας, πατντας πνω στο Link "Προσθκη στο καλθι".

πως ακριβς και σε οποιοδποτε κατστημα λιανικς, το καλθι εναι νας χρος που διατηρετε τα προντα που σας ενδιαφρουν μχρι να εστε τοιμοι να τα αγορσετε. Μπορετε να δετε τα προντα αυτ οποιαδποτε στιγμ, πατντας στο Link "Δες το καλθι σου". Και, πως σε οποιοδποτε κατστημα λιανικς, μπορετε πντα να βγλετε απ το καλθι σας ποιο προν θλετε και να το βλετε πσω στα "ρφια".


 Βμα 2ο. Check Out διαδικασα 

ταν τελικ αποφασσετε για τα προντα που σας ενδιαφρουν και αφο ελγξετε το καλθι σας για να βεβαιωθετε για αυτ, συνεχζετε με την Ολοκλρωση της αγορς πατντας στο αντστοιχο link "Ολοκλρωση Αγορν". Σε αυτ το σημεο, πρπει να  εγγραφετε . Εγγραφ σημανει τι δεν χρειζεται να συμπληρσετε τα στοιχεα σας ξαν, εν παραγγελετε απ εμς στο μλλον. Αυτ η κνηση σας μεταφρει σε μια σελδα που πρπει να συμπληρσετε τα στοιχεα σας προκειμνου να ολοκληρσετε την παραγγελα σας. Συμπληρνετε τα προσωπικ σας στοιχεα, το νομα και την διεθυνσ σας για να ξρουμε που θα σας στελουμε τα αγαθ.


 Βμα 3ο. Τρποι Πληρωμς 


Οι τρποι πληρωμς εναι:
Α. Για ντυπα βιβλα
1. Πιστωτικ Κρτα
2. Paypal 
3. Κατθεση σε τραπεζικ λογαριασμ 
4. Αντικαταβολ


Β. Για Ψηφιακ βιβλα - ebooks
1. Πιστωτικ Κρτα 
2. Paypal 
3. Προπληρωμνη Κρτα Εbook (θα την βρετε σε λα τα βιβλιοπωλεα)

 


 Βμα 4ο. Τρποι - ξοδα αποστολς 


Αγαπητο πελτες του e-shop,

Απ την δρυση του ηλεκτρονικο μας βιβλιοπωλεου χουμε κνει προσπθειες να χρενουμε τους πελτες με σο το δυνατν λιγτερα χρματα. Στο πλασιο αυτ δεν χρεναμε ξοδα αποστολς για αποστολς εντς Ελλδας. Αυτ θα ισχει μχρι 14/7/2017.

Απ 15/7/2017 εμαστε υποχρεωμνοι να χρενουμε για αποστολς εντς της Ελλδας το ποσ των 2 € για παραγγελες αξας μχρι 14,99€. νω του ποσο αυτο θα συνεχσουμε να μη χρενουμε ξοδα αποστολς.

Η αποστολ των βιβλων θα γνεται με τη Speedex Couriers ( με τα ΕΛΤΑ που η SPEEDEX δεν μπορε να εξυπηρετσει).

Η προσφορ αυτ ΔΕΝ ισχει για τις αποστολς βιβλων στο εξωτερικ (στην περπτωση αυτ χρενονται κανονικ τα ξοδα αποστολς).

Ελπζουμε τι οι παραπνω προσφορς θα σας βοηθσουν να ρθετε πιο κοντ στο βιβλο.

 

Ειδικ για το κντρο της αθνας

Αγαπητο πελτες του βιβλιοπωλεου μας,

Θα θλαμε να σας ενημερσουμε τι απ σμερα ξεκιν μια να υπηρεσα απ το βιβλιοπωλεο μας που απευθνεται σε λους σοι βρσκονται κοντ μας στο κντρο της Αθνας και δεν χουν χρνο να επισκεφθον το κατστημ μας.

Σας επισυνπτουμε χρτη στον οποο φανονται οι περιοχς που μπορομε να εξυπηρετσουμε με την υπηρεσα αυτ.

Η υπηρεσα λειτουργε λη την εβδομδα πλην Σαββτου και Κυριακς. Καλστε απ τις 09.00 π.μ. μχρι 08:00 μ.μ. στα τηλφωνα 210.38.11.850 210.38.11.740 και δστε την παραγγελα σας πατντας την επιλογ 3 και εμες θα φροντσουμε να σας την παραδσουμε στη διεθυνση που θα μας υποδεξετε. Εν λβουμε την παραγγελα σας στο διστημα 9.00 π.μ. ως 12.00 μ., θα σας παραδοθε αυθημερν. Εν ληφθε μετ τις 12 μ., θα σας παραδοθε την επμενη εργσιμη μρα. Μπορετε επσης να στελετε παραγγελα και με e-mail αναφροντας τι θλετε να εξυπηρετηθετε απ την Υπηρεσα μεσης Παρδοσης στο bookstore@patakis.gr.

Το ηλεκτρονικ μας κατστημα κθε μρα εμπλουτζεται με να εδη. Εντς ολγου χρνου θα μπορετε να παραγγλνετε χαρτικ, παιχνδια κ..

 

 

(E-shop) - http://www.patakis.gr/