ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Μικρά μαθήματα για την ελληνική οικονομία: Ιδιομορφίες - Ο δρόμος προς το Μνημόνιο - Η ύβρις και η νέμεσις           Printer Friendly Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα
Μικρά μαθήματα για την ελληνική οικονομία: Ιδιομορφίες - Ο δρόμος προς το Μνημόνιο - Η ύβρις και η νέμεσις
Τιμή με ΦΠΑ.: €10,95
Η δική μας τιμή: €7,67
Κερδίζετε: €3,29 (31%)

Περιγραφή

Συγγραφέας : Μελάς Κώστας Ι.

Στο βιβλίο αυτό ο Κώστας Μελάς παρουσιάζει την ελληνική οικονομία σε συνάρτηση με τις πολιτικές, τις κοινωνικές και πολιτιστικές εξελίξεις, χωρίς δεοντολογικές και ηθικοκανονιστικές βλέψεις. Στόχος είναι η σχεδόν 200 χρόνων ιστορική πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας να αναδυθεί ως είναι, χωρίς να αντιμετωπίζονται ως ασθένειες που χρειάζεται να ιαθούν όλες οι ιδιομορφίες και οι ιδιοτυπίες της. Το βιβλίο περιλαμβάνει τρία κεφάλαια: το πρώτο είναι αφιερωμένο στις βασικές ιδιομορφίες και ιδιοτυπίες του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού. Στο δεύτερο κεφάλαιο εξηγούνται οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές διεργασίες που προετοίμασαν τη σημερινή κατάληξη, δηλαδή την πτώχευση της χώρας. Στο τρίτο κεφάλαιο διατυπώνονται βασικές σκέψεις για τα λεγόμενα «Οικονομικά του Μνημονίου».

Βάρος: 0,32 kgr

Χαρακτηριστικά
Γενικά
Σελίδες: 232
ISBN: 1014178
Ημερομηνίες Έκδοσης
Ημερομηνία 1ης έκδοσης: Φεβ 25 2013 12:00AM
Ημερομηνία τελευταίας έκδοσης: Φεβ 25 2013 12:00AM

Όσοι επέλεξαν αυτό το προϊόν ενδιαφέρθηκαν και για:
Προϊόν Τιμή
Το Κεφάλαιο τον 21ο αιώνα
€32,85 / €32,85
Οι ολιγάρχες: Η δυναμική της υπέρβασης και η αντίσταση των συγκατανευσιφάγων
€17,52 / €17,52
Δείτε επίσης
  • Μικρά μαθήματα για την ελληνική οικονομία: Ιδιομορφίες - Ο δρόμος προς το Μνημόνιο - Η ύβρις και η νέμεσις (e-book / epub)