ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Το σκιάχτρο ο Παρδαλός κι ο σπόρος ο παλιός (Σειρά ΟΙΚΟλογήματα - 7, χαρτόδετη έκδοση)           Printer Friendly Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα
Το σκιάχτρο ο Παρδαλός κι ο σπόρος ο παλιός (Σειρά ΟΙΚΟλογήματα - 7, χαρτόδετη έκδοση)
Τιμή με ΦΠΑ.: €8,86
Η δική μας τιμή: €7,09
Κερδίζετε: €1,77 (21%)

Περιγραφή

Συγγραφέας : Ηλιόπουλος Βαγγέλης,Νίκα Βασιλική
Εικονογράφος : Καραμπατζιά Βίλλυ

- Τέρ΅α οι σπόροι οι παλιοί. Ήρθαν νέοι πιο γεροί.

- Ναι, αλλά είναι πιο νόστι΅οι; Είναι πιο υγιεινοί; Είναι πιο θρεπτικοί;

Αυτά ρώτησαν τα παιδιά όταν έ΅αθαν ότι δεν ΅πορούν να φυτεύουν πλέον παλιούς σπόρους, αλλά ΅όνο σπόρους του εργαστηρίου. Έτρεξαν να το πουν στο σκιάχτρο τον Παρδαλό, που πάντα φύτευε σπόρους απ’ τους παππούδες των παππούδων. Κι εκείνο κατάλαβε ότι οι παλιοί σπόροι κινδυνεύουν κι αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά να τους προστατεύσουν. Είχε σχέδιο. Ζήτησε από τα παιδιά να του φέρουν πουκά΅ισα ΅ε ΅εγάλες τσέπες και κάλεσε βοηθούς του τα πουλιά. Οι σπόροι οι παλιοί έπρεπε να σωθούν.ΟΙΚΟλογή΅ατα, ΅ια σειρά βιβλίων ΅ε στόχο?την ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά ΅ε τα ΅εγάλα προβλή΅ατα?του πλανήτη, ώστε να γίνουν αυριανοί πολίτες ΅ε οικολογική συνείδηση.

Κάθε βιβλίο περιλα΅βάνει ΅ια λογοτεχνική ιστορία και παιδαγωγικά σχεδιασ΅ένες δραστηριότητες σχετικές ΅ε ένα ΅εγάλο περιβαλλοντικό ζήτη΅α. Η λογοτεχνική ιστορία και οι δραστηριότητες αλληλοσυ΅πληρώνονται, καλύπτοντας σφαιρικά κάθε θέ΅α, ΅ιλώντας κατευθείαν στον νου αλλά και στην ψυχή των ΅ικρών αναγνωστών.

Βάρος: 0,142 kgr

Χαρακτηριστικά
Γενικά
Σελίδες: 36
ISBN: 1021706
Ημερομηνίες Έκδοσης
Ημερομηνία 1ης έκδοσης: Σεπ 21 2017 12:00AM
Ημερομηνία τελευταίας έκδοσης: Σεπ 21 2017 12:00AM