| links
|
| downloads
| forum
 
    : ()

Bookmark and Share
-

 

 
Οι Εκδσεις Πατκη και το γενικ Βιβλιοπωλεο Πατκη οργαννουν το μνα Νομβριο αφιρωμα στους εφβους και υλοποιον δρσεις με στχο την προσωπικ κφραση της πιο δημιουργικς και συνμα ευασθητης ηλικιακς ομδας.

Συνδοντας τη λογοτεχνα με διφορες μορφς κφρασης και τχνης, χωρσαμε το μνα Νομβριο σε τσσερις θεματικς κατηγορες:
  • Κινηματογρφος - Θατρο - Μουσικ
  • Design
  • Πς ονειρεομαι την πλη μου αριο
  • Η τχνη στο δρμο
Για περισστερες πληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων: τηλ. 210.36.50.024


Ο Μνας Εφηβεας στο Βιβλιοπωλεο Πατκη τελε υπ την αιγδα:

του Πολιτιστικο Οργανισμο Δμου Αθηναων
της Ελληνικς Εθνικς Επιτροπς Unicef
του Ελληνικο Τμματος της ΙΒΒΥ

 

 

 Μια Βραδι Σαξπηρ
(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος)

Παρασκευ 25 Νοεμβρου 2011 στις 19:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη
 

Αργυρ Πιπνη, συγγραφας, ηθοποις, καθηγτρια υποκριτικς
Κωνσταντνος Μπογδνος
, δημοσιογρφος
 

O δημοσιογρφος Κωνσταντνος Μπογδνος διερευν μσα απ μια φιλικ συνντευξη με τη συγγραφα και καθηγτρια υποκριτικς Αργυρ Πιπνη πτυχς και μυστικ των ργων του Σαξπηρ τσι πως εκενη τα χει μελετσει, ερμηνεσει, διδξει και καταγρψει. Φλοι ηθοποιο και σπουδαστς διαβζουν αγαπημνα της σαιξπηρικ αποσπσματα καλντας το κοιν να αφεθε στη μαγεα των λυρικν στχων του κορυφαου θεατρικο συγγραφα.   

Διαβζουν

οι ηθοποιο: Μξιμος Μουμορης, Νκος Σταθπουλος
και οι σπουδαστς:
Δφνη Λιανκη και Σουζνα Μαραγκο

 

Για ναν πολιτισμ που θα ΜΑΣ περιχει...
ναν πολιτισμ που θα ανκει ΚΑΙ στους εφβους

Οι φηβοι συζητον, κρνουν, διεκδικον...

Οι ενλικες ακον, διδσκονται, απαντον...

(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος)

Σββατο 26 Νοεμβρου 2011 στις 12:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη

Σοφα Βγενοπολου, παιδοψυχατρος, σκηνοθτρια
Μαρα Τοπλη
, ποιτρια, μεταφρστρια

Με αφορμ το «φεστιβλ εφηβικο θετρου» που συντονστηκε τον περασμνο Μιο απ τη Σοφα Βγενοπολου με την υποστριξη της αστικς μη κερδοσκοπικς εταιρεας Grasshopper στο Θατρο του Νου Κσμου σας προσκαλομε σε συζτηση με πρωταγωνιστς του διους τους εφβους. Τι λλαξε στη ζω των παιδιν μετ τη
συμμετοχ τους στο θεατρικ φεστιβλ; Πς βλπουν τρα τη γνση, το σχολεο, την οικογνεια χοντας δοκιμαστε στην πρωτοβουλα και τη δημιουργικτητα της
καλλιτεχνικς παραγωγς; Μπορον οι θεσμο να χορτσουν την πενα τους; Μπορε
η τχνη να αλλξει τη ζω τους;


Το σχολεο, η πλη, η κθε μρα:
Πσο ουτοπα μπορε να εναι η δυστοπα και το αντστροφο

(για εφβους)

Τρτη 29 Νοεμβρου 2011 στις 10:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη

Χαρ Γιαννακοπολου, συγγραφας
Ελνη Κατσαμ
, συγγραφας

Εναι τσο φρκη η πραγματικτητα που δεν αξζει καν να ασχολομαστε μαζ της; Περιμνεις ακμα πως κποιος λλος θα κνει κτι για σνα; Εσαι απ’ αυτος που γκρινιζουν μνο απ’ αυτος που κνουν; Τον τρπο τον χεις – πες τον σε λους. Οι συγγραφες Χαρ Γιαννακοπολου και Ελνη Κατσαμ συντονζουν μια αππειρα επικοινωνας μεταξ σχολεων σε μια συνντηση που οι μαθητς χουν τον πρτο λγο.

Στο πλασιο της εκδλωσης οι συγγραφες θα πραγματοποισουν επισκψεις σε σχολεα. Για περισστερες πληροφορες Τμμα Εκδηλσεων: 210.36.50.024


Μυστικ και... αιφνιδιαστικ συμμετοχ
Oper(O)

(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος)

ομδα περας Oper(O)

Οι Oper(O) θα εμφανιστον σε κποιες απ τις εκδηλσεις του Μνα Εφηβεας χωρς κανες να το περιμνει. Θα εστε ραγε στους τυχερος που θα απολασουν την ανατρεπτικ τους συμμετοχ;

Η ομδα Oper(O) δημιουργθηκε το 2008 στην Αθνα απ νους καλλιτχνες οι οποοι χουν ως κοιν αναφορ την αγπη τους για το λυρικ τραγοδι και στχο να ξεπεραστον οι προκαταλψεις που παραδοσιακ περιχαρακνουν την περα.

Οι καλλιτχνες της Oper(O), επιθυμντας να διατηρσουν την αμεστητα που χαρακτηρζει τις παραστσεις δρμου, επλεξαν να παρουσισουν το ργο τους σε πλατεες, δρμους, παραδοσιακ μνημεα, που ο σγχρονος δημσιος χρος χρησιμοποιεται ως φυσικ σκηνικ του κλασικο ργου. Στον αρχικ πυρνα, που αποτελονταν απ λυρικος τραγουδιστς, ρθαν να προστεθον μουσικο, εικαστικο, σκηνογρφοι και video artists, που στηρζουν το ραμα των Oper(O).

Περισστερες πληροφορες: http://www.myspace.com/operoteam 

Εκδηλσεις στο Βιβλιοπωλεο Πατκη
για οργανωμνες ομδες εφβων και σχολεα

(Κρτηση θσεων: Τμμα Εκδηλσεων, τηλ.: 210.36.50.024)

 

Λογοτεχνικ εφηβικ καφενεο

Ελτε με την τξη σας σε μια συνντηση με τον αγαπημνο σας συγγραφα εφηβικς λογοτεχνας. Στον χρο του Βιβλιοπωλεου Πατκη και κατπιν γκαιρης τηλεφωνικς επικοινωνας με το Τμμα Εκδηλσεων (210.36.50.024) θα χετε τη δυναττητα να γνωρσετε απ κοντ τον συγγραφα και να μιλσετε μαζ του για θματα γρω απ τη λογοτεχνα αλλ και την επικαιρτητα, την ιστορα, και να πλθος θεματικν που μπορε να σας ενδιαφρουν. Οι συγγραφες που μπορετε να συναντσετε εναι οι:

Αγγελικ Βαρελλ, Αγγελικ Δαρλση, Γαλτεια Γρηγοριδου-Σουρλη, Ελνη Δικαου, Βαγγλης Ηλιπουλος, Μνος Κοντολων, Φλιππος Μανδηλαρς, Βολα Μστορη, Μαρα Παπαγιννη, Λτη Πτροβιτς-Ανδρουτσοπολου, Λτσα Ψαρατη, Ελευθριος Κεραμδας, Ελνη Σβορνου, Χαρ Γιαννακοπολου.Παζουμε Comics;

Εργαστρι

Κστας Κυριακκης, εικαστικς

Τι εναι πια αυτ τα κμικς; Πς φτιχνονται τλος πντων; Εναι δσκολο; Τι πρπει να ξρει κανες και τι χι;
Μθετε τις απαντσεις και πρτε την πρτη σας γεση απ τους βασικος μηχανισμος και το συντακτικ της ιδιδατερης αυτς γλσσας των κμικς. Διαπιστστε τους στην πρξη μσα απ ασκσεις/παιχνδια και κντε τα πρτα σας βματα μσα στα καρ αυτο του μοναδικο αφηγηματικο μσου.


Εργαστρι μδας - ενδυματολογας

Ηλνια Δουλαδρη, ενδυματολγος, εικαστικς

Ομιλα-συζτηση
Ας μιλσουμε για μδα!
(Μδα του 20ο και του 21ου αινα και αναφορς σε παλαιτερες μδες αν τους αινες).

Δημιουργικ δραστηριτητα
Φρτε παλι ροχα αξεσουρ (καπλα, κασκλ, σκουφι κτλ.) που δε σας αρσουν πια, στε να τα αλλξουμε και ολοκανουρια πλον να τα ξαναχρησιμοποισουμε.


Ιστορες απ τον Σαξπηρ:
Το παιχνδι της μεταμφεσης, Η τρλα της αγπης


Αργυρ Πιπνη, συγγραφας, ηθοποις, καθηγτρια υποκριτικς

Η συγγραφας βιβλων για παιδι και καθηγτρια υποκριτικς «ξαναδιαβζει» τα ργα του Σαξπηρ και με τον δικ της τρπο τα «ξαναγρφει» ως συναρπαστικς ιστορες για παιδι και εφβους. Πρα απ την απλαυση που προσφρει η ανγνωση αυτν των ιστοριν η συγγραφας σχεδιζει επιπλον και εφαρμζει μια διαδραστικ παρουσαση. Οι μαθητς θα ρθουν σε μια πρτη επαφ με ργα του Ουλλιαμ Σαξπηρ. Θα ανακαλψουν πς ακριβς τα δια κεμενα μπορον να οδηγσουν σε σγχρονες αποδσεις. Μσα απ ταινες, video ανατρεπτικν θεατρικν παραστσεων, σγχρονων μουσικν ακουσμτων, η συγγραφας θα συνδυσει τη λογοτεχνα με την παραστασιακ τχνη και θα δσει την μπνευση στους μαθητς να σκηνοθετσουν και να σκηνοθετηθον απ ηθοποιος υπ την καθοδγησ της.

 

Η ομδα «Μαρμελδα» προετοιμζει

τη θεατρικ παρσταση Κπου ν’ ανκεις 

Μαρνα Βλλου, ηθοποις 

Η ομδα «Μαρμελδα» προετοιμζει τη θεατρικ παρσταση Κπου ν’ ανκεις του Φλιππου Μανδηλαρ. Τα παιδι συμμετχουν στην προετοιμασα της παρστασης και διερευνον μαζ με τα μλη της ομδας το θμα της ταυττητας και της διαφορετικτητας στην εφηβικ ηλικα μσα απ βιωματικς ασκσεις και συζητσεις, οι οποες θα συνοδεονται απ μουσικς, αποσπσματα του βιβλου και εμπειρες των διων των μελν της ομδας.

 

Σχεδιστε την κεντρικ βιτρνα
του Βιβλιοπωλεου Πατκη

(για οργανωμνες τξεις μαθητν
για ατομικς συμμετοχς νων 13 ως 19 ετν)

Το Βιβλιοπωλεο Πατκη καλε τους εφβους να σχεδισουν την κεντρικ του βιτρνα επ της οδο Ακαδημας. Εμπνευστετε μνοι σας συνεργαστετε με τους συμμαθητς συμφοιτητς σας και συνδυστε φρμες, αντιφρμες, γκους, χρματα, σχματα και πνω απ’ λα ιδες βασισμνες σε κποιο κποια αγαπημνα σας εφηβικ βιβλα των Εκδσεων Πατκη. Χρησιμοποιστε απλ υλικ και αφστε τη φαντασα σας να γεμσει με τον πιο δημιουργικ τρπο τη βιτρνα διαστσεων 1,80χ2,50χ0,80.
Τα σχδια θα ξεχωρσει επιτροπ των Εκδσεων Πατκη και η νικητρια ιδα θα εφαρμοστε για ναν ολκληρο μνα. Εκτς αυτο το πρτο βραβεο θα συνοδεεται απ βιβλα των Εκδσεων Πατκη αξας 150 ευρ.

Για περισστερες πληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων: τηλ. 210.36.50.024, www.patakis.gr

 

Εκδηλσεις σε λλους χρους

ΡΩΜΑΙΟΣ + ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ (Teen Spirit)
ΟΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΒΙΑ

Κυριακ 27 Νοεμβρου 2011, 14:00-17:00
και παρακολοθηση της παρστασης στις 18:00 με ελεθερη εσοδο
Θατρο Θησεον - να θατρο για τις Τχνες
(Τουρναβτου 7, Ψυρρ, τηλ. επικοινωνας: 210.32.55.444)
Απαρατητη η κρτηση θσεων

να τρωρο βιωματικ εργαστριο για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος
απ τη θεατρολγο Μαρνα Μργου.

Στο θεατροπαιδαγωγικ αυτ εργαστριο θα γνει εισαγωγ στο σαιξπηρικ ργο «Ρωμαος και Ιουλιττα». Μσα απ μια σειρ θεατρικν ασκσεων και παιχνιδιν
οι συμμετχοντες θα χουν την ευκαιρα να διερευνσουν τις ιδες τους σε σχση
με τα διαχρονικ θματα που θτει το ργο, πως ο ρωτας, η οικογνεια, η βα
και η εκδικητικτητα, να στοχαστον πνω στα προβλματα και τα διλμματα
που τους απασχολον και να δοκιμσουν επ σκηνς τις δικς τους προτσεις
για την επλυσ τους.


Εκδηλσεις που χουν δη γνει

 

 
Φυσικ + Ποηση
(για εφβους)
 

Τετρτη 2 Νοεμβρου 2011 στις 19:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη
 
 
Αντνης Σαρρηγιννης, φυσικς – ποιητς
Κστας Παπαγεωργου, φυσικς, π. Υπεθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Αλμου 

Η Φυσικ εναι να απ τα μυστρια μαθματα, γεμτη τπους και δυσκολονητες ννοιες που μως καταξινεται στην εφαρμογ και στην πρξη.

Η ποηση εναι λγια φτιασιδωμνα, μορφα, λο θεωρα, ουτοπα, ραμα αλλ καμα η σχση της με τη ζω και την πρξη.

Ξνα πργματα αυτ τα δυο, εντελς αντθετα.
Εναι τσι μως;

Σας προσκαλομε να διαπιστσετε το ακριβς αντθετο. Η Φυσικ με την ποηση δεν πνε πντα παρλληλα, αλλ ενοτε τμνονται κπου. Βαδζουν μαζ τις περισστερες φορς στον διο δρμο.

Ελτε λοιπν να ακοσετε σε στχους τους νμους του Νετωνα, για παρδειγμα, αλλ και να δρσουμε μαζ επιβεβαινοντας τι η Φυσικ και η ποηση πνε μαζ, πακτο. 
 
 
 
 
Αν εσ... μουν εγ!
(για γονες)

Παρασκευ 4 Νοεμβρου 2011, 19:00-21:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη


Μαρα Μαραγκοπολου, ψυχοθεραπετρια - κοινωνικ λειτουργς
MSc Κοινωνικ Ψυχιατρικ - Παιδοψυχιατρικ Ιατρικς Σχολς Ιωανννων
 

Ομιλα για γονες με αφορμ το ργο «Αν εσ… μουν εγ!»: «Εφηβεα και διαφορετικτητα: Σχσεις γονιν – παιδιν. Η πορεα απ την παιδικτητα στην αποπαδωση – ενηλικωση».

Η περοδος της εφηβεας αποτελε μια πρκληση για το μεγλωμα και την εξλιξη τσο του παιδιο, σο και του γονιο. Η ανγκη για ερεση απαντσεων απ την πλευρ των γονιν αναφορικ με λα τα θματα που αναδονται και ζητον μεσες λσεις γνεται νας αγνας με πολλ αγωνα, ματαωση, φβο και συχν θυμ. Το ερτημα που θτουν οι γονες εναι το πς θα μπορσουν να στηρξουν τα παιδι τους χωρς να τα ακυρνουν, αλλ και χωρς να τα αφνουν χωρς ρια και καννες. Οι απαντσεις που θα προτενουμε μσα απ αυτ την παρμβαση θα βοηθσουν τους γονες να καταλβουν τις ανγκες, τις δυναττητες και τις «επικνδυνες ενδεξεις της εφηβεας», στε να βελτισουν την επικοινωνα τους με τα παιδι τους.

 

 
Θατρο και μουσικ απ εφβους για εφβους

Σββατο 5 Νοεμβρου 2011 στις 12:00-14:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη

Θατρο:
αινες
Θεατρικ ομδα εφβων της κατασκνωσης Χαρομενο Χωρι

Μουσικ:
Μουσικ συγκρτημα Jungle Whisper
+
Μουσικ συγκρτημα εφβων κατασκνωσης Χαρομενο χωρι
 

Η θεατρικ ομδα εφβων της κατασκνωσης Χαρομενο Χωρι παρουσιζει σε προσαρμοσμνη απδοση τη θεατρικ παρσταση που ανβασαν το καλοκαρι του 2011 στο πτρινο θατρο της Κατασκνωσης στη Βαρυμπμπη. Αφορμ το βιβλο του Φλιππου Μανδηλαρ αινες, σε σκηνοθεσα Σσης Μπλυμκη και Ρνιας Καλπακτσγλου. 

 Και στη συνχεια... περπου στις 13.30 

Το μουσικ συγκρτημα Jungle Whisper και το μουσικ συγκρτημα εφβων της κατασκνωσης Χαρομενο Χωρι κουρδζουν κιθρες, σαξφωνα, ντραμς, μικρφωνα και ετοιμζονται να ξεσηκσουν το κοιν της οδο Ακαδημας.

 
Αν εσ... μουν εγ!
(για εφβους)

Σββατο 5 Νοεμβρου 2011, 12:00-14:00
Πολιτιστικς Χρος Ακαδμεια (Μαραθωνομχων 8, Ακαδημα Πλτωνος)

Μαρα Μαραγκοπολου, ψυχοθεραπετρια - κοινωνικ λειτουργς
MSc Κοινωνικ Ψυχιατρικ - Παιδοψυχιατρικ Ιατρικς Σχολς Ιωανννων
Θλεια Καλλιαντ, δασκλα, δασκλα Δρματος / Θετρου (MA: Drama in Education),
Υπεθυνη Εκπαιδευτικο Τμματος Θετρου Νων

Ως συνχεια της εκδλωσης Αν εσ… μουν εγ!, την Παρασκευ 5 Νοεμβρου στο Βιβλιοπωλεο Πατκη θα πραγματοποιηθε βιωματικ εργαστριο για εφβους στο Πολιτιστικ Κντρο «Ακαδμεια» αξιοποιντας το θεατρικ ργο «Αν εσ … μουν εγ!»: Θα παιχτον αποσπσματα της παρστασης απ τους ηθοποιος και θα ακολουθσει βιωματικ εργαστρι με εφβους με θμα: «Ταυτσεις και ταυττητες: Η διαφορετικτητα στην εφηβεα».  

Συνθως, οι ηθοποιο εναι στη σκην και το κοιν τος παρακολουθε. Τι μπορε μως να ζσει κανες ταν ηθοποιο και κοιν παγνουν στιγμς της παρστασης και δουλεουν μαζ δημιουργντας νες σκψεις για συζτηση με αφορμ τα θματα που ρχονται στο προσκνιο, στο εδ και τρα; Οι φηβοι που θα συμμετσχουν στο πρωττυπο αυτ βιωματικ εργαστριο θα προσεγγσουν μσα απ νους δρμους την δυναττητα να εμπλουτζεται κανες μσα τσο απ την τατιση, σο και απ την διαφορετικτητ του με τους λλους.

 

ρνιθες: αναζητντας την ουτοπα μσα απ το χιομορ

(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος) – Δωρεν, Κρατσεις Θσεων: τηλ. 210.36.500.71

 

Σββατο 19 Νοεμβρου 2011, 12:00-15:00 και 18:00-20:30
Βιβλιοπωλεο Πατκη

 Τζωρτζνα Κακουδκη, θεατροπαιδαγωγς και σκηνοθτρια της παρστασης ρνιθες

12.00-15.00 στο Βιβλιοπωλεο Πατκη

να βιωματικ εργαστριο για νους απ 15 χρονν και πνω, γονες και εκπαιδευτικος για να βρουν να πλασιο συνεργασας και να συζητσουν παζοντας, μσα απ τις φρμες της κωμωδας, τους τρπους και τους λγους που μπορομε να βελτισουμε τον κσμο μσα στον οποο ζομε και να δομε ποια απ τα ουτοπικ μας νειρα για το μλλον μπορομε να επιδιξουμε στο παρν.

18.00-20.30 στο στο Θατρο Νου Κσμου (Αντισθνους 7 και Θαρπου, Νος Κσμος)

Ως συνχεια και κλεσιμο του πρωινο εργαστηρου οι συμμετχοντες θα χουν τη δυναττητα να παρακολουθσουν δωρεν την παρσταση

ρνιθες – Μια ροκ παρσταση για εφβους, και στη συνχεια να λβουν μρος σε μια μικρ συζτηση.

 

"poke, post, accept, twitter, facebook"
πς το διαδκτυο λλαξε τη ζω των εφβων
(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος)

Τρτη 22 Νοεμβρου 2011 στις 19:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη

Βασιλικ Νκα, εκπαιδευτικς, PhD Media Education
Ανθ Σιδηροπολου
, κοινωνιολγος, Υπ. Διδ. Επικοινωνας
Μανλης Αλεξαντωνκης
, πτυχιοχος Πληροφορικς και Τηλεπικοινωνιν, Ε.Κ.Π.Α.

Η εφηβικ ζω αποτελοσε πντα να μυστριο για τους μεγαλτερους και την πιο ανατρεπτικ περοδο της ζως τους για τους διους τους εφβους. Πσο λλαξε, αν λλαξε, η ζω των εφβων με την εσοδο του διαδικτου; Πσο φοβθηκαν οι γονες; Πσο ανησχησαν οι δσκαλοι; Οι Εκδσεις Πατκη οργαννουν μια συζτηση για να ακουστον οι φωνς των διων των εφβων, των επιστημνων που ερευνον τις δυναττητες και τους κινδνους του διαδικτου, των γονων και των εκπαιδευτικν.

 

 

Δε με λνε Ρεγγνα...
... λεχ με λνε

Μια διπλ ιστορα που μιλ για τη σεξουαλικ εκμετλλευση των νων
(για εφβους, γονες και εκπαιδευτικος)

Πμπτη 24 Νοεμβρου 2011 στις 19:00
Βιβλιοπωλεο Πατκη

Για το βιβλο θα μιλσουν οι: 

Λμπρος Κανελλπουλος, Πρεδρος της Ελληνικς Εθνικς Επιτροπς UNICEF
Ηρακλς Μοσκφ
,
Εμπειρογνμων σμβουλος Υπουργεου Εξωτερικν, Συντονιστς Καταπολμησης Trafficing
Αλεξνδρα Βασιλοπολου
,
φιλλογος Καλλιτεχνικο Σχολεου Γρακα
και ο Μνος Κοντολων.

Διαβζουν αποσπσματα και συζητον για το μυθιστρημα οι μαθητς του Καλλιτεχνικο Σχολεου Γρακα Σταρος Τσαντς, ννα Μπακατσκη

 

 

 

 

Για περισστερες πληροφορες για τις εκδηλσεις που θα πραγματοποιηθον στο πλασιο του Μνα Εφηβεας πατστε εδ.

 

Εκδσεις Πατκη - Εμαστε πντα δπλα σας!
Κεντρικ γραφεα
Παναγ Τσαλδρη (πρην Πειραις) 38, 104 37 Αθνα,
τηλ.: 210.36.50.000, 210.52.05.600, 801.100.2665
Βιβλιοπωλεο ΠΑΤΑΚΗ
Ακαδημας 65
106 78 Αθνα,
τηλ.: 210.38.11.850, 210.38.11.740,
fax: 210.38.11.940,
e-mail: bookstore@patakis.gr
Κεντρικ διθεση
Εμμ. Μπενκη 16
106 78 Αθνα,
τηλ.-fax: 210.38.31.078
Κεντρικς αποθκες
Θση Τζαβερδλα,
193 00 Ασπρπυργος Αττικς.
Υπεθυνη αποθκης: Γεωργα Κνδυλα
(τηλ.: 210.55.90.953, fax: 210.55.90.954,
e-mail: stck@patakis.gr)
Υποκ/μα Β. Ελλδας
Κορυτσς (Τρμα Πντου -Περιοχ Β' ΚΤΕΟ), Καλοχρι Θεσσαλονκης. Διευθυντς: Γιννης Τασιπουλος
(τηλ.: 2310.70.63.54, 2310.70.67.15, fax: 2310.70.63.55, e-mail: thess@patakis.gr)
Web site http://www.patakis.gr, e-mail: info@patakis.gr,sales@patakis.gr

Για τυχν παρατηρσεις απορες σχετικ με τα κυκλοφοροντα υπ κδοση βιβλα των Εκδσεων Πατκη, μπορετε να επικοινωνετε με τους:

Παιδικ βιβλα: Πολα Ζγκου (τηλ.: 210.36.50.073, 210. 52.05.673, e-mail: paola@patakis.gr)
Λογοτεχνα: Γιργος Πντσιος (τηλ.: 210.36.50.051, 210.52.05.651, e-mail: foreignrights@patakis.gr)
Πανεπιστημιακ βιβλα - Θεωρητικς επιστμες: 'Αγγελος Κοκολκης (τηλ.: 210.36.50.034, 210.52.05.634, e-mail: akokolak@patakis.gr)
Πανεπιστημιακ βιβλα - Θετικς επιστμες: Κστας Γιαννπουλος (τηλ.: 210.36.50.032, 210.52.05.632,
e-mail: kosgia@patakis.gr)
Εκπαιδευτικ βιβλα: Βαγγλης Μπακλαβς (τηλ.: 210.36.50.096, 210.52.05.696, e-mail: bvag@patakis.gr)
Ξνες γλσσες: Ιωννα Στεφτου (τηλ.: 210.36.50.074, 210.52.05.674, e-mail: stefatou@patakis.gr)
Υπεθυνος παραλαβς νων προτσεων (λα τα εδη βιβλων πλην παιδικν): Γιργος Πντσιος (τηλ.: 210.36.50.051, 210.52.05.651, e-mail: foreignrights@patakis.gr)
Υπεθυνος παραλαβς νων προτσεων (Παιδικ βιβλα): Γιργος Πετρολιας (τηλ.: 210.36.50.076, 210.52.05.676, e-mail: marketing@patakis.gr)
Υπεθυνος e-book: Κστας Ζαχαρκης (τηλ:210.36.50.065, 210.52.05.665, e-mail: ebooks@patakis.gr)

Εν δεν επιθυμετε να λαμβνετε την τακτικ μας ενημρωση, παρακαλομε πατστε unsubscribe@patakis.gr.Για να επιλξετε τις κατηγορες newsletters που θλετε να λαμβνετε, πατστε http://public.patakis.gr/newsletters.php.Σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/98 (ΦΕΚ 290, τεχος Α), το e-mail αυτ σε καμα περπτωση δεν μπορε να θεωρηθε spam, διτι περιχει τα στοιχεα του αποστολα και δυναττητα διαγραφς απ τη λστα παραληπτν.

 

EMAIL   EMAIL


     
 


( ) 38, 104 37 ,
.: 210.36.50.000, 210.52.05.600, 801.100.2665

65
106 78 ,
.: 210.38.11.850, 210.38.11.740,
fax: 210.38.11.940,
e-mail: bookstore@patakis.gr

. 16
106 78 ,
.-fax: 210.38.31.078

,
193 00 .
:
(.: 210.55.90.953, fax: 210.55.90.954,
e-mail: stck@patakis.gr)
/ .
( - ' ), . :
(.: 2310.70.63.54, 2310.70.67.15, fax: 2310.70.63.55, e-mail: thess@patakis.gr)


powered by eShopKey