| links
|
| downloads
| forum
 
    : ()

Bookmark and Share

!

Αγαπητο εκπαιδευτικο,

Ζομε λοι μας σε ναν κσμο που αλλζει διαρκς, γεμτο ανασφλειες μα και προκλσεις.

Η πρκληση για μας εναι να βρισκμαστε πντα δπλα στους μχιμους εκπαιδευτικος επιλγοντας και εκδδοντας τα καλτερα βιβλα απ κθε τομα, βιβλα που θα αποτελον πντα πολτιμα στηργματα για σας και τους μαθητς σας.

Με να καλ βιβλο μπορε ο καθνας να δσει τις δικς του απαντσεις σε δσκολα ερωτματα, να βρει τις δικς του ισορροπες, να δσει ξαν νημα σε αξες που με το πρασμα του χρνου και μσα σε συνθκες αντξοες φανονται κποτε να ξεθωριζουν και να ατονον.

Πολλς απ τις νες εκδσεις μας περιστρφονται γρω απ επκαιρα θματα, πως η ειρνη, ο ρατσισμς, η κοινωνικ προσφορ και η αλληλεγγη. λλες πλι χουν να κνουν με ζητματα που ταν και παραμνουν κρσιμα, τσο για την καθημεριν ζω των ενηλκων σο των παιδιν — πως εναι το θμα της συναισθηματικς νοημοσνης. Και, ββαια, τις εκδοτικς μας επιλογς κατευθνει πντα το ταξδι του ανθρπου προς την αυτογνωσα — που μνο ταν γνεται τχνη μοιρζεται.

Καλ σχολικ χρονι,
λενα Πατκη


Βιβλα και προτσεις εκδηλσεων για νους

Βιβλα για παιδι γυμνασου-λυκεου

Πρσφατα βραβευμνα βιβλα

 

Το Κρατικ Βραβεο απσπασε ο Φλιππος Μανδηλαρς για το Ζω σαν ασανσρ: το τρτο μρος της Τριλογας του δρμου που ξεκνησε με το ανατρεπτικ Κπου ν’ ανκεις συνεχζεται με το τολμηρ ρεαλιστικαινες και ολοκληρνεται με αισιοδοξα με το Ζω σαν ασανσρ. πως δλωσε και ο συγγραφας με αφορμ τη βρβευση του βιβλου: «Επιθυμοσα να καταγρψω λογοτεχνικ αυτ που νιωθα τι ζει νας φηβος σμερα απ τον οποο στερον την αθανασα (δολοφονα Γρηγορπουλου), την ελευθερα (Δ.Ν.Τ.) και το δικαωμα στο νειρο (οικονομικ κρση). Σε λους αυτος τους εφβους της απατησης, της επιμονς, της οργς, της μχης και της ανατροπς αφιερνω αυτν εδ τη βρβευση». (Συλλογ Κκνοι 12+)

 

Το Βραβεο του Ελληνικο Τμματος της ΙΒΒΥ — Κκλου του Ελληνικο Παιδικο Βιβλου απσπασε η Ελνη Σαρανττη για το Η Χαρολα στους εφτ ουρανος. Μια ελεγεα για το δρο της φιλας, την καθαρτητα των ψυχν, για τη φιλοξενα, την ελπδα και τον σεβασμ, αλλ και νας μνος στον κσμο που μας περιβλλει. (Σγχρονη Λογοτεχνα για Νους)
Στο Βιβλιοπωλεο Πατκη, σε μια εκδλωση που μπορετε να κλεσετε για να την παρακολουθσετε με την τξη σας, η συγγραφας μιλει με τους νους για την ποηση και για την καταλυτικ σχση τους. Για να εννοσουμε γιατ σε καιρος δσκολους, με απογοητεσεις κθε λογς, ο λγος του ποιητ μς βοηθ να γαληνψουμε να εξεγερθομε. Η εκδλωση εντσσεται στον Μνα Εφηβεας και η συμμετοχ εναι δωρεν.

 

Πληροφορες / συμμετοχς στο www.i-read.i-teen.gr/minasefivias στο 210.36.500.24.

 

Διαβζω γιατ διασκεδζω!

Κτω απ αυτ το σνθημα, που στην ουσα συνοψζει την αγπη για το βιβλο και την πραγματικ απλαυση της ανγνωσης, χουμε συγκεντρσει χιουμοριστικ βιβλα με σντομα, ξυπνα κεμενα και με αρκετ εικονογρφηση, στε να εναι ελκυστικ και σε παιδι που δυσκολεονται ταν διαβζουν λογοτεχνικ βιβλα.

 

Σειρ Ρομπυ Ρντφορντ: Η Ρομπυ εναι 13 χρονν και το νειρ της εναι να γνει κατσκοπος. Μνο που πρπει να βλει τα μεγλα μσα: τη λογικ και το μυαλ της. Κυκλοφορον τα δο πρτα βιβλα της σειρς: Κοτα με στα μτια και Πρε την τελευταα σου ανσα. (απ 9 ετν)

 

 

 


Το βιβλο που θα σε κνει να αγαπσεις τα βιβλα (ακμα κι αν δε σου αρσει καθλου να διαβζεις)
Το βιβλο που σου εξηγε τα πντα για τους γονες (γιατ σε βζουν να τρως σπανακρυζο και λλα ττοια)
Δο βιβλα με μοναδικ χιομορ και αισθητικ, που μπορον να μιλσουν στα παιδι γιασα οι μεγλοι δεν μπορον. (απ 8 ετν και για ενλικες)


 

Οι λογοτεχνικς σειρς των Εκδσεων Πατκη για μεγλα παιδι: Κεμενα-σταθμο της ελληνικς και ξνης λογοτεχνας περιλαμβνονται στις συλλογς Περιστρια (9+) και Κκνοι (12+). Πολλ βιβλα χουν τιμηθε με σημαντικ βραβεα στην Ελλδα και στο εξωτερικ. Στο www.patakis.gr/paidikoskatalogos θα βρετε λα τα βιβλα των συλλογν αυτν, καθς και μυθιστορματα Φαντασας και Περιπτειας και μια μεγλη συλλογ με Κλασικ Λογοτεχνα. Για τους πιο ριμους αναγνστες προτενουμε επσης τη Σγχρονη Λογοτεχνα για Νους, την οποα μπορετε να ανακαλψετε στον ισττοπο www.i-read.i-teen.gr.

 

Το παιδ με τα δο πρσωπα της Λνας Λυχναρ. Αστυνομικ μυθιστρημα με ρωα τον αστυνμο Ζαφερη απ τη «μετρ» του εδους. μπνευση για το μυθιστρημα υπρξαν οι συναντσεις της συγγραφα με τα παιδι στα πλασια του Μνα Εφηβεας. (Συλλογ Περιστρια 9+)
Αν θλετε και εσες να ζσετε την εμπειρα και -γιατ χι- να εμπνεσετε να επμενο μυθιστρημα, ελτε στο Βιβλιοπωλεο Πατκη, σε μια εκδλωση που μπορετε να κλεσετε για να την παρακολουθσετε με την τξη σας. Η συγγραφας μοιρζεται τα μυστικ του εδους με τους εφβους, σχεδιζουν μαζ μια αστυνομικ ιστορα και μσα απ να συλλογικ διαδραστικ παιχνδι προσπαθον να φτσουν στην αποκλυψη του ενχου. Η εκδλωση εντσσεται στον Μνα Εφηβεας και η συμμετοχ εναι δωρεν. Πληροφορες / συμμετοχς στο www.i-read.i-teen.gr/minasefivias στο 210.36.500.24. Στο www.i-read.i-teen.gr θα μπορσετε να διαβσετε τα πρτα κεφλαια του βιβλου που δημοσιεουμε κθε εβδομδα, πριν κυκλοφορσει το βιβλο.

 

Γυμνσιο – Χειρτερα δε γνεται, Γυμνσιο - Βγλτε με απ δω! και Γυμνσιο - Ο αδερφς μου εναι ο μεγαλτερος αρχιψεταρος του Τζιμς Πτερσον. Βιβλα που μιλνε στην καρδι κθε μαθητ που χει νισει, στω και για μια στιγμ, παρεσακτος κι χει ψξει να βρει ναν τρπο να επιβισει στον παρξενο κσμο του σχολεου (αλλ κι ξω απ’ αυτν). Μλις κυκλοφρησε το τρτο βιβλο της επιτυχημνης σειρς. (Συλλογ Περιστρια 9+)

 

 


Το δκατο βδομο κιβτιο του Διονση Λεμον. Καλοστημνη περιπτεια που μια παρα παιδιν ψχνει να βρει το 17ο κιβτιο απ τον θησαυρ του λγιν στα Κθηρα. Μυθιστρημα με πολλ πολιτισμικ και αρχαιολογικ παρνθετα. (Συλλογ Περιστρια 9+)

 
Λο Μσσι: Ζω σαν παραμθι του Μικλ Παρτ. Η ιστορα ενς παιδιο που πιστεει στον εαυτ του, να καλογραμμνο χρονικ του ταλντου, της πστης και της επιμονς που οδγησαν τον πιτσιρικ απ την Αργεντιν στην κορυφ. (Συλλογ Περιστρια 9+)

 
Θεατς... το επμενο θμα; του James Preller. Σπσε τη σιωπ! Πψε να εσαι θεατς. Δρσε! να βιβλο περ εκφοβισμο που ο ρωας εναι ο συμμτοχος στον εκφοβισμ, ο αμτοχος θεατς, αυτς που ανχεται τη βα γρω του δχως να βγζει τσιμουδι, αυτς ο οποος, αν τολμσει ν’ ανοξει το στμα του, θα γνει το επμενο θμα του εκφοβιστ. Πς θα πρπει να δρσει; (Συλλογ Κκνοι 12+)

 Ποτ, μα ποτ ξαν της Λτσας Ψαρατη. Η Ηλκτρα, μαθτρια γυμνασου, ζει τη μεγλη ανατροπ της ζως, ταν η οικονομικ κρση χτυπει την οικογνει της. Παρακολουθε το βθισμα του πατρα στην απγνωση, την κατκοπη απ την ολομερη δουλει μητρα και το μπλξιμο του μεγαλτερου αδερφο με τους νεοναζ. Σαν διξοδο, καταφεγει σε μια σχση «ψηφιακ» που θα τη φρει αντιμτωπη με τον ηλεκτρονικ εκφοβισμ. (Συλλογ Κκνοι 12+)
Στο Βιβλιοπωλεο Πατκη, σε μια εκδλωση που μπορετε να κλεσετε για να την παρακολουθσετε με την τξη σας, η συγγραφας με τη συμμετοχ της Βασιλικς Νκα (εκπαιδευτικς — PhD in Media Education) και του Μανλη Αλεξαντωνκη (προγραμματιστς) θα προσεγγσουν διαθεματικ το θμα του ηλεκτρονικο εκφοβισμο στε να βοηθσουν τα παιδι να μπορον να αντιμετωπσουν το πρβλημα ετε χουν μεση ετε μμεση εμπλοκ. Η εκδλωση εντσσεται στον Μνα Εφηβεας και η συμμετοχ εναι δωρεν. Πληροφορες / συμμετοχς στο www.i-read.i-teen.gr/minasefivias στο 210.36.500.24.

 

Μαξ της Sarah Cohen-Scali. Ο Μαξ εναι να παιδ-πειραματζωο που μεγαλνει με σκοπ να υπηρετσει το «αχρταγο κτνος» του ναζισμο. ταν μως συναντει τον Πωλονοεβραο Λοκας και συνδεται συναισθηματικ μαζ του, λη του η κοσμοθεωρα θα αρχσει να καταρρει. να βιβλο-σταθμς εξαιρετικ τεκμηριωμνο, που δοκιμζει τις αντοχς του αναγνστη στη φρκη του ναζισμο, που προβληματζει και συνταρσσει με τη σκληρ φων του γουρου αλλ σγουρου για το μλλον του αφηγητ. να μυθιστρημα για νους απ 16 ετν και ενλικες που θλουν να κατανοσουν την ιστορα και να νισουν ακριβς πς σκφτονται οι πνευματικο απγονοι του Μαξ που φιλοδοξον να γνουν αυτ που εκενος δεν κατφερε ποτ να γνει. (Σγχρονη λογοτεχνα για νους)

 

Συνντευξη με το φντασμα του βλτου. Στο νο μυθιστρημα της Μαρας Λαμπαδαρδου Πθου, συναντμε να εννιχρονο αγρι, που με το θρρος του πγε να βμα μπροστ την κατρρευση των γερμανικν στρατευμτων στην Κατοχ. Συναντμε μως κι ναν γγλο αξιωματικ της αντικατασκοπεας που σκοτνεται εν εκτελε μια αποστολ, δχως, ωστσο, να παει να εναι παρν. Τλος, συναντμε την αποφασιστικ Δμητρα, μια φοιττρια-δημοσιογρφο που χει εμπλακε με πθος στην παλι αυτ ιστορα και ζητ απαντσεις. να ξεχασμνο ημερολγιο, μια κεχριμπαρνια μπλα και πολλ αγπη κι ενσυνασθηση θα εναι οι σμμαχο της. να μοναδικ μυθιστρημα που ταξιδεει τον αναγνστη στον χρνο και τον συμφιλινει με τον χρο πρα απ τις ανθρπινες αισθσεις. Μια αναγνωστικ εμπειρα για απαιτητικος αναγνστες. (Σγχρονη λογοτεχνα για νους)

 

Γορλλας στο φεγγρι της Ελνης Κατσαμ. ταν η φηβη Μαρα αποφασσει να ενσει τα κομμτια ενς παζλ που δε γνωρζει ακμα τι εναι κομμτια οτε τι μπορε να συνθσουν μια εικνα, λα θα συνωμοτσουν υπρ της (αλλ μπορε και εναντον της) στο απμακρο Σταχοχρι. Το μυθιστρημα της Ελνης Κατσαμ (την οποα γνωρζουμε απ το βραβευμνο με Κρατικ Βραβεο Κοσμοδρμιο) εναι μια κπληξη. κπληξη λογοτεχνικ, αισθσεων και εμπειριν, που παρασρει τον αναγνστη σ’ ναν κσμο γεμτο μυστρια που, για να τα λσει, θα χρειαστε να αφεθε δχως αντιστσεις στα χρια της συγγραφα και της ηρωδας της, της μαχητικς Μαρας με την εφηβικ ματι και την τρομερ ικαντητα αυτοσαρκασμο. (Σγχρονη λογοτεχνα για νους)

 

Αμλητη αγπη της Λτης Πτροβιτς-Ανδρουτσοπολου. Τρεις φηβοι –ο Θμης, η λγα, η Ειρνη–, τρεις φλοι με διαφορετικος χαρακτρες, διαφορετικς ανγκες και προσδοκες, γνονται μια «αχριστη τριδα» για ν’ αντιμετωπσουν τη βα και τη βαναυστητα που προκαλε στον περγυρ τους ο σχολικς εκφοβισμς και ο νεοναζισμς. Οι προσπθεις τους θα φρουν αποτλεσμα, τι θα γνει μως με κποια δικ τους αισθματα που τα κρβουν και δε μιλον γι’αυτ; (Απ 15 ετν)

 

 


μπερ φμπερ βγε! της Χριστνας Φραγκεσκκη, εικ.: Μρια Μπαχ. Τρεις ιστορες κι να υπγειο νμα που τις αγγζει και τις διαπερν. Πλκει μαζ τους μια περιπτεια. Μια περιπτεια αληθιν πρα για πρα. Σαν τη ζω. Σαν τη γραφ. να βιβλο που θα αγαπηθε απ τους λτρεις των παραμυθιν – μικρος και μεγλους.

 

Κμικς

Το νησ των θησαυρν του Ρμπερτ Λοις Στβενσον, Οι τρεις σωματοφλακες του Αλξανδρου Δουμ, Σκρουτζ, μια χριστουγεννιτικη ιστορα και λιβερ Τουστ του Καρλου Ντκενς. Μια σγχρονη ματι στα αριστουργματα της παγκσμιας λογοτεχνας με την υπογραφ σπουδαων καλλιτεχνν. Για αναγνστες που προτιμον να συνδυζουν τις λξεις με εικνες αλλ και για τους λτρεις των κμικς. (απ 10 ετν και για ενλικες)

 


Μυθιστορματα φαντασας

Αγριδασος και Κτω απ το Αγριδασος του Κλιν Μελυ. Ξεχρισε αμσως για την ψογη αισθητικ του και τη μαγευτικ του πλοκ. Τα βιβλα της σειρς Τα χρονικ του Αγριδασους μπορον να διαβαστον απ παιδι αλλ κι απ μεγλους που θα εκτιμσουν τη λογοτεχνικτητ τους. Τα παιδι και οι φηβοι θα σταθον στη γοργ περιπτεια, στο ντονο σασπνς, στους απθανους χαρακτρες και στο ταξδι αυτογνωσας των δο πρωταγωνιστν. (απ 10 ετν και για ενλικες)

 Βιβλα γνσεων

Ζτω τα κορτσια: Οδηγς για σες μπανουν στην εφηβεα / Εμες τα αγρια: Οδηγς για σους μπανουν στην εφηβεα. Οι οδηγο αυτο θα βοηθσουν τους νους να βρουν τις απαντσεις σε λα τα ερωτματα της εφηβεας. Οι απαντσεις, μαζ με συμβουλς ειδικν επιστημνων, τεστ αυτογνωσας και μαρτυρες παιδιν αυτς της ηλικας, βρσκονται σε λες τις σελδες των οδηγν αυτν, που θα βοηθσουν τα παιδι στις ταραγμνες θλασσες της προεφηβεας.


10 (δημιουργικ) χρνια Δημιουργικ Σχολεο

Τα βιωματικ σεμινρια του Δημιουργικο Σχολεου χουν στχο να προσφρουν πρακτικς λσεις και ιδες που θα διευκολνουν την παιδαγωγικ διαδικασα με μοντρνες προσεγγσεις. Φτος το Δημιουργικ Σχολεο συμπληρνει 10 χρνια δημιουργικς δρσης και διοργαννει το σεμινριο: Μαθησιακς δυσκολες – Βιωματικ εργαστριο για εκπαιδευτικος.

Ο Νκος Τομαρς (ειδικς εκπαιδευτικς – συγγραφας) συντονζει να βιωματικ εργαστριο που απευθνεται σε νηπιαγωγος, δασκλους, καθηγητς και φοιτητς, στο οποο οι συμμετχοντες θα χουν την ευκαιρα να διευρνουν τις γνσεις τους σχετικ με την ανχνευση και αποκατσταση των μαθησιακν δυσκολιν και να δοκιμσουν διδακτικς πρακτικς παρμβασης, στε να βοηθσουν αποτελεσματικ τους μαθητς τους μσα στο πλασιο της διδασκαλας στη γενικ τξη. Συμμετχει η Μαρα Ψωμ (φιλλογος ειδικς αγωγς – συγγραφας).

Το Σββατο 8 Νοεμβρου 2014, 9:00-14:00, Κστος συμμετοχς: 20 € (20% κπτωση για τα μλη του Δημιουργικο Σχολεου). Θα δοθε βεβαωση συμμετοχς.

Δημιουργικ σχολεο και για γονες: Μαθησιακς δυσκολες - Βιωματικ εργαστριο για γονες. Ο Νκος Τομαρς θα πραγματοποισει σεμινριο και για γονες το Σββατο 29 Νοεμβρου 2014, 9:00-14:00. Κστος συμμετοχς 15 €.

Στην αθουσα σεμιναρων των Εκδσεων Πατκη (Παναγ Τσαλδρη 38, Αθνα [μετρ Ομνοια]). Και στα δο σεμινρια οι θσεις εναι περιορισμνες. Για πληροφορες www.patakis.gr καλστε στο 210.36.500.73.


Εκδηλσεις

Ινστιτοτο Θερβντες, δρυμα Ευγενδου – Βιβλιοθκη

Σε συνεργασα με το Ινστιτοτο Θερβντες και τη Βιβλιοθκη του Ιδρματος Ευγενδου προσκαλομε την Ισπανδα συγγραφα και φυσικ Σνια Φερνντεθ-Βιδλ. Στο πλασιο της παρουσας της στην Αθνα, θα πραγματοποιηθε την Πμπτη 23 Οκτωβρου 2014, ρα 7.00μ.μ., στο Αμφιθατρο Ιδρματος Ευγενδου μια ανοιχτ κεντρικ εκδλωση για εκπαιδευτικος λων των βαθμδων, αλλ και για λους σοι αγαπον τη φυσικ. Παρλληλα θα διοργανωθον συναντσεις – μικρ σεμινρια για φηβους μαθητς. Για περισστερες πληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων, τηλ.: 210.36.50.024, 025.
Η Σνια Φερνντεθ-Βιδλ γεννθηκε το 1978 στη Βαρκελνη. Εναι πτυχιοχος Φυσικς απ το Αυτνομο Πανεπιστμιο Βαρκελνης και απκτησε διδακτορικ στο πεδο της Κβαντικς Πληροφορας και Οπτικς απ το διο πανεπιστμιο. Ως κβαντικ φυσικς εργστηκε στα πιο σημαντικ ερευνητικ κντρα του κσμου: στο CERN, στο σχδιο του επιταχυντ σωματιδων LHC, στο LANL, στο ICFO κ.α. Πντοτε μως της ρεσε να συνδυζει λες αυτς τις γνσεις και εμπειρες με τη διδασκαλα. χει οργανσει πολλς συζητσεις και σεμινρια που χουν σκοπ να κνουν προσιτ τα μυστικ της κβαντικς φυσικς στο ευρ κοιν. Στο πλασιο αυτς της εκστρατεας της για τη διδοση της επιστμης της, γραψε το μυθιστρημα Η πρτα με τις τρεις κλειδαρις. (Μυθιστορματα φαντασας)

 

Βιβλιοθκη Πολιτιστικο Ιδρματος Ομλου Πειραις

Μια να συνεργασα ξεκινει αυτ τη σχολικ χρονι με τη Βιβλιοθκη του Πολιτιστικο Ιδρματος Ομλου Πειραις. Καλωσορζουμε το νο παιδικ - εφηβικ τμμα της βιβλιοθκης με πολλς εκδηλσεις, εκπαιδευτικ προγρμματα, σεμινρια, ανοιχτς δρσεις στο κοιν και στα σχολεα της περιοχς. Βιβλιοθκη Πολιτιστικο Ιδρματος Ομλου Πειραις: Σαλαμνος 72-74, Καλλιθα, τηλ.: 210.37.39.651-2 & 210.37.39.552, www.piop.gr/el/Library.

 

Επισκψεις συγγραφων στα σχολεα

Ως επιστγασμα των δρσεων φιλαναγνωσας που οργαννετε στο σχολεο, καλστε τον συγγραφα του βιβλου που δουλεετε στην τξη και χαρστε στους μαθητς σας μια ξεχωριστ εμπειρα. Πληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων, τηλ.: 210.36.50.024, 025.

 

Διαδικτυακς επισκψεις συγγραφων στα σχολεα

Συνεχζουμε την υποστριξη της διαδικτυακς επαφς συγγραφων με μαθητς ταν δεν υπρχει η δυναττητα επσκεψης του συγγραφα στο σχολεο. Με τον τρπο αυτ λο και περισστεροι μαθητς μπορον να γνωρσουν τον συγγραφα του βιβλου που διαβζουν. Για περισστερεςπληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων, τηλ.: 210.36.50.024, 025.


Μνας Εφηβεας 2014

Οι Εκδσεις Πατκη οργαννουν για τταρτη χρονι τον μνα Νομβριο αφιρωμα στους εφβους. Φτος θα υλοποιηθον δρσεις με στχο την προσωπικ αλλ και ομαδικ κφραση των νων, καθς και την ενημρωση γονων και εκπαιδευτικν σε θματα που τους αφορον. Τις δρσεις μπορετε να παρακολουθσετε με την τξη σας. Σας προσκαλομε να ξεφυλλσετε το σχετικ ντυπο, να επισκεφθετε τα www.patakis.gr, www.i-read.i-teen.gr, να το διαδσετε, αλλ κυρως να οργανσετε επσκεψη της τξης σας σε μια απ τις πολιτιστικς δρσεις του Μνα Εφηβεας. Για τη συμμετοχ στις εκδηλσεις δεν υπρχει καμα οικονομικ επιβρυνση. Πληροφορες: Τμμα Εκδηλσεων, τηλ. 210.36.50.024. Τα προγρμματα απευθνονται σε παιδι των τελευταων τξεων του δημοτικο και σε μαθητς γυμνασου-λυκεου και πραγματοποιονται υπ την αιγδα του Κκλου του Ελληνικο Παιδικο Βιβλου.

 

Παιδικς κατλογος

Μλις κυκλοφρησε ο νος μας παιδικς κατλογος (με βιβλα λογοτεχνικ και γνσεων), για παιδι δημοτικο και γυμνασου. Κυκλοφορε και ο νεανικς κατλογος με βιβλα για νους. Για ανττυπα των καταλγων και για ενημερωτικ λλο ντυπο υλικ (κρτες, αφσες, σελιδοδεκτες, πλανογρμματα κ..), παρακαλ επικοινωνστε με την Κα Τνα Χρστoυ (τηλ. 210.36.50.071, christou@patakis.gr).

Ακμα, μπορετε να επισκεφτετε τους ισττοπους των Εκδσεων Πατκη www.patakis.gr, www.i-read.i-teen.gr, www.sxolikivivliothiki.gr και το νο δυναμικ site για την εκπαδευση schools.patakis.gr.

 

Καλ σχολικ χρονι!

Εκδσεις Πατκη

 


EMAIL   EMAIL


     
 


( ) 38, 104 37 ,
.: 210.36.50.000, 210.52.05.600, 801.100.2665

65
106 78 ,
.: 210.38.11.850, 210.38.11.740,
fax: 210.38.11.940,
e-mail: bookstore@patakis.gr

. 16
106 78 ,
.-fax: 210.38.31.078

,
193 00 .
:
(.: 210.55.90.953, fax: 210.55.90.954,
e-mail: stck@patakis.gr)
/ .
( - ' ), . :
(.: 2310.70.63.54, 2310.70.67.15, fax: 2310.70.63.55, e-mail: thess@patakis.gr)


powered by eShopKey