| links
|
| downloads
| forum
 
    : ()

e-book


 Γενικ

 

Τα ebooks των Εκδσεων Πατκη διατθενται με DRM, πργμα που σημανει τι ουδν δικαωμα παρχεται στον αγοραστ εκτς απ το δικαωμα ανγνωσς του.
Γι'αυτν τον λγο παρχονται μσω του συστματος Adobe Content Server.
Επομνως για την ανγνωση τους χρειζεται αντστοιχο πργραμμα υποστριξης DRM πιστοποιημνο με κωδικ χρστη ADOBE ID, τον οπιοο μπορετε να δημιουργσετε δωρεν 
εδ 

Προτενουμε για: 

 

Μπορετε να κατεβσετε δωραν τον κατλογο των ebooks που διαθτουμε (σε μορφ PDF).

Και αυτς παρχεται μσω του διου συστματος, οπτε θα χρησιμοποιηθε και ως δοκιμ των παραπνω συστημτων.

Οι τρποι πληρωμς για τα ebooks εναι με πιστωτικ 
χρεωστικ κρτα.  

 

Βμα - Βμα

1ο ΒΗΜΑ: Προετοιμασα του Η/Υ σας

α) Δημιουργστε δωρεν να λογαριασμ χρστη στο σστημα της διεθνος φμης εταιρεας ανπτυξης πολυμεσικν εφαρμογν και λογισμικο, ADOBE, επισκεπτμενοι τον ασφαλ σνδεσμο εδ.

β) Στη συνχεια κατεβστε στον υπολογιστ σας το ειδικ λογισμικ της ADOBE για ανγνωση e-books, ADOBE DIGITAL EDITIONS μεταβανοντας στον ισττοπο http://download.adobe.com/pub/adobe/digitaleditions/ADE_3.0_Installer.exe (για Η/Υ με MS Windows).

γ) χοντας εγγραφε στην ADOBE, κατ την εκτλεση του προγρμματος  Adobe Digital Editions θα σας ζητηθε να κνετε θερηση (authorisation) του προγρμματος. Σε περπτωση που αυτ δεν ζητηθε, θα πρπει να επιλξετε απ το μενο “Help-->Authorize computer” και στοπ παρθυρο που εμφανζεται πληκτρολογετε το Adobe ID και password που καταχωρσατε κατ την εγγραφ σας στο site της ADOBE. Η διαδικασα αυτ εναι απαρατητη για την επαναφορ την μεταφορ των ebooks σας σε λλη συσκευ.

2ο ΒΗΜΑ: Δημιουργα λογαριασμο χρστη

(Για την περπτωση που δεδιαθτε δη λογαριασμ χρστη στο www.patakis.gr)

Επισκπτεστε το www.patakis.gr

3ο ΒΗΜΑ: Επιλογ του e-book

Επισκπτεστε το www.patakis.gr

1ος τρπος: Στο πεδο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ πληκτρολογετε τον κωδικ (ΒΚΜ) του ηλεκτρονικο βιβλου, εφσον τον γνωρζετε.

2ος τρπος: Κνετε κλικ στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ e-books και στη συνχεια διαδοχικ στις ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Εκπαδευση, Ελληνγλωσση Εκπαδευση κτλ., μχρι να φτσετε στο ηλεκτρονικ βιβλο της επιλογς σας.

4ο ΒΗΜΑ: Προσθκη του e-book στο καλθι αγορν

Αφο επιλξετε το ηλεκτρονικ βιβλο (e-book) που επιθυμετε, κνετε κλικ στην επιλογ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.

5o BHMA: Ολοκλρωση της διαδικασας

Εφσον χετε ολοκληρσει τις επιλογς των ebooks που επιθυμετε να αγορσετε, κνετε κλικ στην επιλογ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ», επιβεβαινετε τα στοιχεα της διεθυνσης αποστολς (επμενη οθνη), τον τελικ συνολικ ποσ (επμενη οθνη) και τα στοιχεα πληρωμς (επμενη οθνη – δυναττητα επιλογς κδοσης τιμολογου). Σε αυτ το σημεο επιλγετε τον τρπο πληρωμς (πιστωτικ/ χρεωστικ κρτα – PayPal) και κνετε κλικ στο «Αποστολ παραγγελας» για να μεταβετε στην ασφαλ ιστοσελδα της συνεργαζμενης τρπεζας.

Στην συνχεια θα εμφανιστε μνυμα τι χετε αγορσει να e-book και μπορετε να το κατεβσετε πατντας στο «εδ». Θα ξεκινσει η διαδικασα «κατεβσματος» του ηλεκτρονικο βιβλου. Πρκειται για να link, στο οποο ταν κατβει τοπικ στον υπολογιστ σας θα πρπει να κνετε διπλ κλικ με σκοπ να κατβει το e-book στο Adobe Digital Editions και να τοποθετηθε στην «Βιβλιοθκη»

 


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ E-BOOK ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ:


6o BHMA: Ολοκλρωση της διαδικασας

Εισλθετε στην ιστοσελδα των Εκδσεων Πατκη (www.patakis.gr)

Στην επμενη σελδα, στον πνακα που εμφανζεται το βιβλο που επιθυμετε να κατεβσετε ξανακατεβσετε, πατστε τον αντστοιχο σνδεσμο («εδ κατβασμα e-book»). Αποθηκεστε το Link που θα κατβει και μετ πηγανετε στο σημεο που το αποθηκεσατε και κνετε διπλ κλικ πνω του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Σας ενημερνουμε τι τα ψηφιακ βιβλα μπορετε να εγκαταστσετε σε ως 6 διαφορετικς συσκευς (Η/Υ, tablets, e-readers κλπ.), οι οποες θα χουν γνει authorized με το διο Adobe ID, και να εκτυπσετε ως 30% του βιβλου συνολικ. 


Επιστροφ e-book

Ο πελτης που αγορζει να ηλεκτρονικ βιβλο διατηρε το δικαωμα υπαναχρησης εφσον δεν χουν παρλθει 14 ημερολογιακς ημρες απ την αγορ του συγκεκριμνου ηλεκτρονικο βιβλου και εφσον δεν χει πραγματοποιηθε λψη του αρχεου απ τον server της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε (download – fulfillment). Σε κθε λλη περπτωση ο πελτης δε δικαιοται να ζητσει επιστροφ χρημτων οτε να προβλει λλη σχετικ απατηση με καμα δικαιολογα (ετε διτι για τεχνικος λγους δεν μπορε να διαβσει το ηλεκτρονικ βιβλο ετε διτι θεωρε τι το βιβλο που αγρασε δεν ανταποκρνεται στις απαιτσεις του ετε για οποιονδποτε λλο λγο). Βεβαως εν υπρχει να τεχνικ πρβλημα κατ τη μεταφορ του ηλεκτρονικο βιβλου απ τον server της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. στον πελτη εν ο πελτης για κποιο λγο δεν μπορε να το διαβσει, μπορε να ρθει σε επαφ με τον υπεθυνο του Τμματος Ψηφιακν Βιβλων της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. (τηλ.: 210-5205665, 2103650065, e-mail: ebooks@patakis.gr) προκειμνου να λυθον αυτ τα τεχνικ προβλματα, για τα οποα η εταιρεα μας χει ευθνη μνο στο βαθμ που δημιουργθηκαν απ δικ της υπαιτιτητα.

 EMAIL   EMAIL
     
 

powered by eShopKey