Antonio Manzini

Τι εποχή κι αυτή

ΚΩΔΙΚΟΣ · 12085
ISBN · 9789601680859
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ · Non è stagione
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ · 13,30€
Μετάφραση · Φωτεινή Ζερβού
ΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ · Ελληνικά
ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ · Ιταλικά
ΒΑΡΟΣ · 0.354kg
ΣΕΛΙΔΕΣ · 400
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ · 12x17cm
ΗΜΕΡΟΜΗΝIΑ 1ΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ · Ιούλιος 2019
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ · Ιούλιος 2019
Διαθέσιμο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Οι Μπεργκέ, πλούσια οικογένεια βιομηχάνων της Βαλ ντ’ Αόστα, έχουν ένα μυστικό και ο υποδιοικητής Ρόκκο Σκιαβόνε το ανακαλύπτει τυχαία, αντιλαμβανόμενος ότι γίνεται δέκτης μιας κραυγής απελπισίας από το εσωτερικό της οικογένειας. Η Κιάρα Μπεργκέ, η νεαρή κόρη της οικογένειας, πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους συνομηλίκους της, εξαφανίζεται. Η εξαφάνισή της σηματοδοτεί την έναρξη ενός παιχνιδιού που παίζεται σε διαφορετικά επίπεδα. Ο Σκιαβόνε πρέπει να βρει τι κρύβεται πίσω από την άψογη εικόνα ενός προνομιούχου περιβάλλοντος, να νικήσει τον χρόνο σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη ζωή, να φωτίσει την γκρίζα περιοχή όπου το έγκλημα και οι επιχειρήσεις συναντιούνται.

Στο μεταξύ το χιόνι συνεχίζει να πέφτει, Μάιο μήνα, στην Αόστα και επιδεινώνει την ήδη κακή διάθεση του Ρόκκο. Και μια σκιά ξεπροβάλλει και τον ακολουθεί για να τον χτυπήσει εκεί που πονά. Επειδή στο παρελθόν του δύστροπου μπάτσου υπάρχει μια σκοτεινή περίοδος που εμφανίζεται με κάθε ευκαιρία. Σαν αξεπλήρωτο χρέος. Σαν πληγή που ποτέ δεν κλείνει.

Σχετικά Αρχεία
Απόσπασμα Απόσπασμα από το βιβλίο
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
Antonio Manzini
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Antonio Manzini

Ο Αντόνιο Μαντσίνι γεννήθηκε στη Ρώμη το 1964. Σπούδασε στην Εθνική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών Silvio d’Amico στη Ρώμη, και είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εξαιρετικά επιτυχημένος συγγραφέας. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Chiara και Satira di Forte dei Marmi. Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του (με ήρωα τον αστυνόμο Ρόκκο Σκιαβόνε) Μαύρη πίστα (2014), Το πλευρό του Αδάμ (2016) και Τι εποχή κι αυτή (2019).
[ + ]
Εργογραφία
Όλες οι λεπτομέρειες (e-book / epub)
NEO
eBook
Antonio Manzini

Όλες οι λεπτομέρειες (e-book / epub)

[ + ]
Όλες οι λεπτομέρειες
Antonio Manzini

Όλες οι λεπτομέρειες

[ + ]
Τι εποχή κι αυτή
Antonio Manzini

Τι εποχή κι αυτή

[ + ]
Το πλευρό του Αδάμ
Antonio Manzini

Το πλευρό του Αδάμ

[ + ]
Μαύρη πίστα
Antonio Manzini

Μαύρη πίστα

[ + ]
Κριτικές
Συνέντευξη Γρηγόρης Αζαριάδης, «Το λιμάνι είναι η πιο καθαρή εικόνα της μεσογειακής αφήγησης», Τα Νέα/ Βιβλιοδρόμιο, 09/08/2025
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
Δημοσίευμα Χρύσα Σπυροπούλου, Με δύναμη από την Ιταλία και την Τουρκία, Η Καθημερινή, 23/07/2019
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
Δημοσίευμα Χαρίκλεια Δημακοπούλου, Τι εποχή κι αυτή, Εστία, 21/09/2019
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
Δημοσίευμα Φίλιππος Φιλίππου, Η απαγωγή, η μαφία, η κρίση, Το Βήμα/ Βιβλία, 22/09/2019
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]
Δημοσίευμα Γρηγόρης Αζαριάδης, Νίκη χωρίς νικητές, Τα Νέα/ Βιβλιοδρόμιο, 23/11/2019
[ ΠΡΟΒΟΛΗ ]