Κατηγορίες

Άρθρο

Σχόλη στις Εκδόσεις Πατάκη (18ος Κύκλος)

Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής

Διεύθυνση Σπουδών: Μισέλ ΦάιςΒαγγέλης Χατζηβασιλείου 

Άνοιξη 2020

Έναρξη μαθημάτων: Μάρτιος 2020

 Μειωμένες τιμές για τους νέους μαθητές με εγγραφή έως τις 23/3.

Καταξιωμένοι συγγραφείς και έμπειροι δάσκαλοι, αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου, ειδικευμένοι ανά θεματικό κύκλο, αναλαμβάνουν να σας παρασύρουν στη συναρπαστική περιπέτεια της γραφής, να μοιραστούν μαζί σας τη μέθοδό τους και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις γνώσεις και την κατάρτιση που επιθυμείτε.

 

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ 
10 τρίωρες συναντήσεις
 

Εισηγητής
Θεματικός Κύκλος
Ημέρα διεξαγωγής εργαστηρίου /
Ημερομηνία έναρξης

Μισέλ Φάις

Διήγημα

Παρασκευή 3 Απριλίου

Μισέλ Φάις

Διήγημα προχωρημένων - Νουβέλα

Δευτέρα 30 Μαρτίου

Νίκος Δαββέτας

 

Μυθιστόρημα 

 

Τρίτη 31 Μαρτίου 

     


 
Κάθε θεματικός κύκλος της Σχόλης θα διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα (5 μ.μ. – 8 μ.μ.) στις Εκδόσεις Πατάκη, Παναγή Τσαλδάρη (πρώην Πειραιώς) 38, Αθήνα.

Για τα εργαστήρια Διήγημα / Διήγημα προχωρημένων & Νουβέλα το πρόγραμμα μαθημάτων συνδυάζει εβδομαδιαίες και δεκαπενθήμερες  συναντήσεις.

Για κάθε θεματικό κύκλο της Σχόλης θα διεξαχθούν 10 συναντήσεις.

Για τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής, οι ενδιαφερόμενοι αποστέλλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα και δείγμα γραφής (500 λέξεις). Τα τμήματα συγκροτούνται κατά την κρίση και επιλογή των διδασκόντων βάσει της λογοτεχνικής στάθμης των κειμένων των υποψηφίων, καθώς και της συνθετικής τους συνύπαρξης στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας.

Κόστος συμμετοχής Σχόλης

• 340 ευρώ για κάθε θεματική ενότητα της Σχόλης (10 συναντήσεις).

• 290 ευρώ για δεύτερη επιλογή την ίδια περίοδο, για παλαιούς μαθητές που συνεχίζουν και στον επόμενο κύκλο της Σχόλης ή για φοιτητές και ανέργους.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις: Γραμματεία Σχόλης, τηλ.: 210 36.50.031, e-mail: sxoli@patakis.gr.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

 

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 
Τρόποι πληρωμής

Για τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής των 10 συναντήσεων καταβάλλεται προκαταβολή 100 ευρώ πριν από την έναρξη του εργαστηρίου επιλογής σας και το υπόλοιπο ποσό έως την τέταρτη συνάντηση.

 Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

Αποκλειστικά οι μαθητές της Σχόλης προμηθεύονται από το Βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65) την προτεινόμενη βιβλιογραφία που ορίζουν οι διδάσκοντες με 20-30% έκπτωση (βιβλία άλλων εκδοτών) και 30% έκπτωση (βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη) στα βιβλία εκτός ενιαίας τιμής. Στα βιβλία που εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής η έκπτωση θα είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη, δηλαδή 10%.

 Page generated: 01/04/2020 09:04:10