Κατηγορίες

8βρης - Μήνας Πρώτης Ανάγνωσης από τις Εκδόσεις Πατάκη

8βρης - Μήνας Πρώτης Ανάγνωσης από τις Εκδόσεις Πατάκη

 

Για 3η συνεχή χρόνια οι Εκδόσεις Πατάκη γιορτάζουν τον 8βρη - μήνα πρώτης ανάγνωσης, δίνοντας στους φιλόδοξους μικρούς αναγνώστες την ευκαιρία να αποκτήσουν -με τον πιο οικονομικό τρόπο- τα πρώτα τους βιβλία από τις σειρές «Χωρίς σωσίβιο» και «Στα βαθιά»!

Από την 1η Οκτώβρη μέχρι και το Σάββατο 30 Οκτώβρη, οι γονείς θα μπορούν να ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ μαζί με το παιδί τους σε όλα τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία 4 βιβλία από το πρώτο επίπεδο κάθε σειράς πρώτης ανάγνωσης («Χωρίς σωσίβιο» - Καβουράκια & «Στα βαθιά» - 2.000 λεύγες) και να πληρώσουν μόνο 10 ευρώ!

Δείτε όλα τα προσφερόμενα βιβλία από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε εδώ.Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσετε για το παιδί σας μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες ανάγνωσης που φτιάχτηκε με αγάπη αλλά και με τις πιο αυστηρές παιδαγωγικές προδιαγραφές!

Βιβλιοθήκη πρώτης ανάγνωσης από τις Εκδόσεις Πατάκη.
Ένα μεγάλο σχολείο για τα παιδιά.
Δείτε ακόμα:
Tην επιστημονική σύμβουλο των σειρών και εκπαιδευτικό Βασιλική Νίκα, να μιλάει για τα βιβλία που υποστηρίζουν τα αναγνωστικά βήματα του παιδιού σας εδώ! 
ΒΙNTEO-ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ από τη σειρά «Χωρίς σωσίβιο»
Στα βιντεο-ξεφυλλίσματα όλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν δωρεάν κάποια βιβλία ξεφυλλίζοντας το καθένα μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο βίντεο.
Αναζητήστε τα στο YouTube, στην ενότητα PataKIDS.
 
 
 
 
 
   

Προηγούμενο
Επόμενο


Page generated: 17/04/2024 18:48:20