Κατηγορίες

Νέες Κυκλοφορίες 07.07.2023

Νέες Κυκλοφορίες 07.07.2023

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του βραβευμένου με Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος Σωτήρη Δημητρίου, η συλλογή διηγημάτων Μια Μαρίνα Τζάφου. Πρόκειται για μια τοιχογραφία ηρώων, κατά κανόνα ηττηµένων απ’ τον εαυτό τους ή απ’ τις συνθήκες. Την επόμενη εβδομάδα θα επανακυκλοφορήσει και Η Φλέβα του λαιμού που πρωτοκυκλοφόρησε το 1998. 

Το μυθιστόρημα του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ορχάν Παμούκ Το μουσείο της αθωότητας κυκλοφόρησε σε νέα έκδοση. «Το σηµαντικότερο µυθιστόρηµα του 21ου αιώνα. Ανακαλεί τα µεγάλα µυθιστορήµατα για την ερωτική εµµονή του Μπαλζάκ, του Σταντάλ, του Φλοµπέρ, του Ντοστογέφσκι, του Τολστόι και του Τόµας Μαν». The New Leader. Η μετάφραση του βιβλίου έγινε από τη Στέλλα Βρεττού και η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίμετρο του συγγραφέα. 

Κυκλοφορεί, επίσης, ο τίτλος Πώς να μιλάτε όταν τα παιδιά… δεν ακούν! Γκρίνιες, τσακωμοί, ξεσπάσματα, αυθάδεις συμπεριφορές και άλλες προκλήσεις της παιδικής ηλικίας, ένας ολοκαίνουριος οδηγός της εξαιρετικά ευπώλητης σειράς How To Talk από τις Τζοάννα Φέιμπερ και Τζούλι Κινγκ, με επιβεβαιωμένες και αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας που δίνουν λύσεις στις δυσκολότερες στιγμές κατά το μεγάλωμα των παιδιών, σε μετάφραση Όλγας Καρυώτη. 

Στην κατηγορία Ημερολόγια-Σημειωματάρια κυκλοφόρησε το Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές & μαθήτριες 2023-2024 σε επιμέλεια της Βασιλικής Νίκα.

 

 Page generated: 15/06/2024 21:03:16