Κατηγορίες

Νέες Κυκλοφορίες 19.01.2024

Νέες Κυκλοφορίες 19.01.2024

Οι νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας έφτασαν για να ενθουσιάσουν τους νέους και... πολύ νέους αναγνώστες!

Ας ξεκινήσουμε με το Καληνύχτα, Αγαπούλα, το πρώτο βιβλίο της Γαλλίδας συγγραφέα Μυριέλ Ζυρσέρ που κυκλοφορεί στα ελληνικά, σε εικονογράφηση Στεφάν Νικολέ! Μια ιστορία για την αγάπη και τη φροντίδα των γονιών, που μπορεί μερικές φορές να γίνει κάπως... υπερβολική! Η μετάφραση έγινε από τον Φίλιππο Μανδηλαρά.

Το Όταν έγινα ο αδελφός σου με κείμενο της Susannah Shane και λαμπερή εικονογράφηση της Britta Teckentrup, σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά, είναι ένα όμορφο, συγκινητικό εικονογραφημένο βιβλίο, με ένα λυρικό κείμενο με ομοιοκαταληξία, που εξυμνεί τον δεσμό και την αγάπη ανάμεσα σε δύο αδέλφια.

Το Μπρουμυτάκια - Αγρόκτημα. Ένα βιβλίο φυσαρμόνικα με καθρεφτάκι της Λουίζ Λόκχαρτ είναι ένα ευρηματικό βιβλίο-φυσαρμόνικα για να γνωρίσουν τα μωρά τα ζώα του αγροκτήματος και να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες, παράλληλα με τη φαντασία τους!

Κυκλοφορούν επίσης τρία νέα βιβλία από τη σειρά «Λίγο πριν το νηπιαγωγείο», η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσει τα παιδιά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νηπιαγωγείου. Τη μετάφραση υπογράφει η Βασιλική Νίκα.

 

 Page generated: 23/04/2024 08:50:36