Κατηγορίες

Νέες Κυκλοφορίες 26.01.2024

Νέες Κυκλοφορίες 26.01.2024

Το νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη είναι γεγονός! Στο Μιλώντας στον πατέρα μου. Μια εισαγωγή στην τεχνοφεουδαρχία ο Βαρουφάκης αναλύει, µε τη µορφή µιας µακράς επιστολής στον πατέρα του, πώς ο καπιταλισµός δολοφονήθηκε από κάτι πολύ χειρότερο που πήρε τη θέση του. Από την τεχνοφεουδαρχία! Το βιβλίο, το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 2023 στην αγγλική γλώσσα και αποτέλεσε εκδοτικό γεγονός, εντάσσεται στην ίδια σειρά με το παγκόσμιο μπεστ σέλερ Μιλώντας στην κόρη μου, που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Επίσης, του βιβλίο του συγγραφέα Ανίκητοι ηττημένοι - Η μάχη μου με το βαθύ κατεστημένο της Ευρώπης έχει πουλήσει περισσότερα από 18.000 αντίτυπα.

Η Ατέλειωτη δίψα της Ρέιβεν Λεϊλάνι (μετάφραση Νίνα Μπούρη) είναι ο βίος και η πολιτεία μιας αντισυμβατικής νεαρής γυναίκας που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και τη θέση της στο πολυπολιτισμικό μωσαϊκό της Νέας Υόρκης. Με το καθηλωτικό πορτρέτο της Ίντι, συμβόλου της γενιάς των Millennials, που πασχίζει να ικανοποιήσει την ατέλειωτη δίψα της για ζωή και έρωτα, η Λεϊλάνι απέσπασε το βραβείο μυθιστορήματος του λογοτεχνικού περιοδικού Kirkus Reviews, το βραβείο πρώτου μυθιστορήματος του Center for Fiction και το βραβείο John Leonard που αθλοθετείται από το National Book Critics Circle Awards και πολλές ακόμη τιμητικές διακρίσεις.

Στην πολύ δημοφιλή σειρά «Παιχνίδια αντι-βαρεμάρας για μικρά παιδιά», κυκλοφορεί η Άνοιξη! της Kirsteen Robson, με 50 αποσπώμενα φύλλα, ένα πολύχρωμο βιβλίο με γρίφους που λύνουν τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην ανάγνωση, στην αριθμητική και στην παρατηρητικότητα. 

Δύο νέοι τίτλοι με glitter εξώφυλλο στη σειρά «Αγαπώ τους μονόκερους» έφτασαν για να χαρίσουν στα παιδιά ώρες γεμάτες χρώματα από ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, λαδοπαστέλ ή ακουαρέλες! Κυκλοφορούν επίσης τέσσερα νέα βιβλία από τη σειρά «Χρωματίζω και μαθαίνω τα σχήματα», η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τα σχήματα, τα τετράγωνα, τα τρίγωνα, τους κύκλους και τις ρίγες. Τη μετάφραση υπογράφει η Βασιλική Νίκα. 

 Page generated: 23/04/2024 07:34:25