Κατηγορίες

Νέες Κυκλοφορίες 15.03.2024

Νέες Κυκλοφορίες 15.03.2024

Με ένα πολύτιμο βιβλίο για το εσωτερικό μας ρολόι και εξαιρετικά παιδικά βιβλία και διακρίσεις υποδεχόμαστε τη βδομάδα. Καλή Καθαρή Δευτέρα, ας σηκώσουμε ψηλά τους χαρταετούς μας.

 

Βασισμένη στη χρονοβιολογία, η μέθοδος Τοκέι, που ανέπτυξαν ο δρ Εδουάρδ Εστιβίλ, (συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Κοιμήσου, παιδί μου) και η δρ Κάρλα Εστιβίλ, μας μαθαίνει να αφουγκραζόμαστε το σώμα μας, ώστε να επανασυνδεθούμε με τους φυσικούς ρυθμούς μας. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Δαρβίρη.

Το εμβληματικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Βαρελλά Αρχίζει το ματς που άγγιξε την 60η χιλιάδα κυκλοφορεί σε νέα αναμορφωμένη έκδοση με παράρτημα που αναφέρεται στη διαδρομή των Ολυμπιάδων μέχρι τις μέρες μας και σε ιστορίες σύγχρονων σπουδαίων αθλητών που μπορεί να εμπνεύσουν τον μικρό αναγνώστη.

Η απολαυστική μπεστ σέλερ σειρά των Ρομπέρτο Σαντιάγο και Ενρίκε Λορένθο Τα Ποδοσφαιρόνια, που αγαπήθηκε από τους νέους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει με δύο ολοκαίνουριους τίτλους που συμπληρώνουν τη δεκάδα! Το Μυστήριο με τη βροχή μετεωριτών και το Μυστήριο με τον κρυμμένο θησαυρό έφτασαν για να ξετρελάνουν τα παιδιά και να τα κάνουν να διαβάζουν φανατικά… χωρίς ημίχρονο! Τη μετάφραση έκανε η Αγαθή Δημητρούκα.

Στο νέο βιβλίο του Θοδωρή Παπαϊωάννου σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά Ό,τι θέλω θα κάνω ο μικρός Αχιλλέας παρατηρεί τον κόσμο πότε με το μυαλό και πότε με την καρδιά του. Ποιο από τα δύο όμως πρέπει να ακούσει; Ένα τρυφερό βιβλίο για τη δύναμη των συναισθημάτων και της λογικής στην μοναδική σειρά ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΙΒΙΟ που φέτος κλείνει 20 χρόνια με 85 ανεπανάληπτα βιβλία για παιδιά Α' & Β' Δημοτικού .

Το Πάσχα με τα λαγουδάκια είναι ο νέος, 10ος τίτλος της δημοφιλούς σειράς Κολλάω, μαθαίνω, ανακαλύπτω της Jessica Greenwell σε εικονογράφηση Edward Miller. Όλες οι αγαπημένες παραδοσιακές ετοιμασίες για το Πάσχα (βαμμένα αυγά, κουλουράκια, ανοιξιάτικα καπέλα) μετατρέπονται σε διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά! Η μετάφραση έγινε από την Ελένη Μπακογεώργου

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε πως η Κριτική Επιτροπή της Χρυσής Λίστας Elniplex 2024 ξεχώρισε 16 βιβλία από τις Εκδόσεις Πατάκη, κατατάσσοντάς μας στην 1η θέση σε αριθμό διακρίσεων! Και είναι μεγάλη η χαρά μας, φέτος που κλείνουμε τα 50 μας χρόνια, που το Elniplex ξεχώρισε ως ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ της ΧΡΟΝΙΑΣ τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο και ως ΞΕΝΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ τον Ραούλ Ντελέο.

 

 Page generated: 29/05/2024 14:52:07