Κατηγορίες

Εκπαίδευση

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο, έναν κόσμο που, όσο περνάει ο καιρός, βαδίζει προς την ενοποίηση. Η διαρκής επικοινωνία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας κι έχουμε πολλά να ωφεληθούμε από μια τέτοια επαφή. Αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας έχουν αντιμετωπιστεί ήδη σε άλλες χώρες και η ανταλλαγή πείρας μπορεί να μας ωφελήσει.
 
Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε επίσης τα Νέα της Εκπαίδευσης, μια ενδεικτική παρουσίαση, σε καθημερινή βάση, εκπαιδευτικών ειδήσεων από τον ελληνικό Τύπο.

Η άμεση επαφή με κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για εκπαιδευτικά θέματα είναι η κύρια επιδίωξή μας. Γι' αυτό σάς καλούμε, στον ειδικό χώρο αυτού του τμήματος, το forum, να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες, να εκφράσουμε απορίες και γενικότερα να επικοινωνήσουμε. Η συμμετοχή σας μπορεί να έχει ως αφετηρία κείμενα που παρουσιάζονται στο τμήμα αυτό, θέματα της επικαιρότητας, ερωτήματα για τα βιβλία των Εκδόσεών μας ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Σημασία έχει ότι αυτός ο διάλογος θα είναι ανοιχτός και οτιδήποτε γράφεται εδώ θα είναι προσβάσιμο από όλους τους επισκέπτες.
 
Σε άλλη υποενότητα της Εκπαίδευσης θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά βιβλία, τα περιοδικά και το εκπαιδευτικό υλικό των Εκδόσεων Πατάκη. Σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρχουν και εκτενή αποσπάσματα, ώστε να διαμορφώσετε πληρέστερη εικόνα του περιεχομένου τους. Εδώ, θα επιχειρήσουμε να προσφέρουμε και συμπληρωματική ύλη για κάθε διδακτικό αντικείμενο.
 
Τέλος, πληροφορίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις θα βρείτε στην ομότιτλη υποενότητα. 
  

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας.Page generated: 28/05/2024 02:05:56