Ο Αχμέτ Ουμίτ παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Η χώρα των χαμένων θεών» στην Αθήνα!

Το Σάββατο 25 Μαΐου, ο Τούρκος συγγραφέας και αγαπημένος του ελληνικού κοινού Αχμέτ Ουμίτ θα βρίσκεται στην Αθήνα καλεσμένος του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha και των Εκδόσεων Πατάκη, όπου και θα παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο «Η χώρα των χαμένων θεών» (σε μετάφραση Στέλλας Βρετού) στις 19:30 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών &, Πειραιώς 144).

 
Με τον Αχμέτ Ουμίτ θα συνομιλήσουν οι: Χρύσα Σπυροπούλου, συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας, και η μεταφράστρια του βιβλίου Στέλλα Βρετού. Ερωτήσεις θα κάνουν οι συντονιστές της Λέσχης Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha, Γρηγόρης Αζαριάδης και Βίκυ Χασάνδρα, και οι συντονιστές της Λέσχης Αστυνομικής Λογοτεχνίας  Μεταίχμιο, Όλγα Γεωργιάδου και Κώστας Γιαβής.
 
Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία.
 
Το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha, η μοναδική διοργάνωση αστυνομικής λογοτεχνίας αυτού του βεληνεκούς που φιλοξενεί η χώρα μας, ξεκίνησε το 2018 με πρωτοβουλία των υπευθύνων του βιβλιοπωλείου Monogram στον Χολαργό και μέσα στα χρόνια εξελίχθηκε σ’ ένα μεγάλο φεστιβάλ που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή της ΜΕΤΡΟ ΣΤΑΣΥ και της ΕΡΤ σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού.
 
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του φεστιβάλ και να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο site https://agathafestival.gr/  και στα social media της διοργάνωσης:
 
Facebook: https://www.facebook.com/agatha.crime.festival
Instagram: https://www.instagram.com/agatha.crime.festival/