Κοντορόβσκυ, Κατρίν
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κατρίν Κοντορόβσκυ

Γαστρονόμος, κοινωνιολόγος των γεύσεων, μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής, η Kατρίν Kοντορόβσκυ έχει γράψει πολλά βιβλία, ανάμεσά τους και το “Σοκολάτα 100%”, σε συνεργασία με τον καθηγητή Eρβέ Pομπέρ.

Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν
[ 1 ΕΙΔΗ ]
Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο
Κατρίν Κοντορόβσκυ
Ολιβιέ ντε Λουαζύ

Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο

[ + ]