Κατηγορίες

Παπαφάγου, Σουζάνα

Παπαφάγου, Σουζάνα

Παπαφάγου, Σουζάνα

Η Σουζάνα Παπαφάγου σπούδασε ψυχολογία στην Ιταλία, συγκεκριμένα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας της Πάρμας, στο πενταετές πρόγραμμα, και εκπαιδεύτηκε στην Αναπτυξιακή Κλινική Ερευνητική Ψυχολογία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Οικογενειακή θεραπεία και σεξουαλική διαφορετικότητα» και ξεκίνησε αμέσως πενταετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας είναι πλέον τακτικό μέλος.

Το 2011 ξεκίνησε να παρακολουθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών για 4 χρόνια.

Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελληνική Ψυχοσωματική Εταιρεία και συνεχίζει να καταπιάνεται με εκπαιδεύσεις και εποπτικές συνεδρίες.

Είναι επιστημονική συνεργάτιδα του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ομαδική αναλύτρια στο Τμήμα Διαταραχής Προσωπικότητας.

Το 2008 ξεκίνησε να εργάζεται στο γραφείο της με οικογένειες, ζευγάρια, ομάδες και ατομικά (ενήλικες, εφήβους και παιδιά).

Από το 2013 γράφει στο περιοδικό Τaλκ (περιοδικό για γονείς), αναπτύσσοντας κυρίως ψυχολογικά θέματα, και μέσα από τη στήλη της «Μια ψυχολόγος διαβάζει βιβλία».

Θα τη βρείτε στο https://www.humansoulroots.com

Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν ( - Είδη)Page generated: 17/01/2021 23:25:31