Κατηγορίες

Ασλανίδης, Άρης

Ασλανίδης, Άρης

Ασλανίδης, Άρης

Ο Άρης Ασλανίδης γεννήθηκε το 1960 και είναι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 1989 έως το 1999 σταδιοδρόμησε με επιτυχία ως ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο των Logistics, και εργάστηκε, έχοντας επιλεγεί από πολύ γνωστές εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, σε μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις καθώς και στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Από το 1996 εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αρχικά ως αναπληρωτής και από το 1999 ως μόνιμος εκπαιδευτικός ενώ υπηρέτησε το 2000 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σπετσών και από το 2000 έως το 2003 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου διδάσκοντας Περιβαλλοντική Εκπαίδευση σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και σε ενήλικους εκπαιδευόμενους, αντίστοιχα. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων, σεμιναρίων και συνεδρίων.

Από το 1998 ασκεί σημαντική συγγραφική δράση ενώ αποτέλεσε και μέλος της συγγραφικής ομάδας του διδακτικού πακέτου (Βιβλίο Μαθητή, Τετράδιο Εργασιών και Βιβλίο Εκπαιδευτικού) του μαθήματος Γεωλογία - Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου (Έκδοση Ο.Ε.Δ.Β.), το οποίο διδάσκεται στα σχολεία της χώρας μας από το σχολικό έτος 2009-2010.

Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με εφημερίδες και περιοδικά σε θέματα Οικολογίας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και είναι επιστημονικός υπεύθυνος του ιστότοπου-εκπαιδευτικής πύλης www.educationplace.gr.

Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν ( - Είδη)Page generated: 11/04/2021 21:04:37