Κατηγορίες

Haber, Joel

Haber, Joel

Haber, Joel

O δρ Joel Haber είναι κλινικός ψυχολόγος και έχει αφιερώσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στην αναγνώριση, πρόληψη και μείωση των συμπεριφορών κακοποίησης σε ενήλικες και παιδιά. Έχει μελετήσει το φαινόμενο του εκφοβισμού σε πολλά πλαίσια, στο σπίτι, στο σχολείο, στους χώρους άθλησης, στις κατασκηνώσεις κ.α. Είναι επίσημος σύμβουλος της Εταιρείας Αμερικανικών Κατασκηνώσεων σε θέματα εκφοβισμού.

Ιδρυτής του RespectU Program, ο δρ Haber εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, στην Ιατρική σχολή του Μπέρμινχαμ, στο νοσοκομείο Γουάιτ Πλέινς και στο Τμήμα Νευροχειρουγικής του Κολεγίου Ιατρικής της Νέας Υόρκης. Είναι συντονιστής σε ολομέλειες και εργαστήρια συνεδρίων για χιλιάδες άτομα κάθε χρόνο σχετικά με τον εκφοβισμό και την πρόληψη της βίας.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο Μπίνχαμπτον, ο δρ Χάμπερ έλαβε το μεταπτυχιακό και διδακτορικό του δίπλωμα στην Κλινική Ψυχολογία και στη Συμπεριφορική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο της Τζιόρτζια. Είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Ψυχολόγων και μέλος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Είναι, επίσης, Διπλωματούχος Λειτουργός Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στον τομέα της αθλητικής ψυχολογίας.

Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν ( - Είδη)Page generated: 29/05/2024 14:36:19