Κατηγορίες

Νέα

Το ψητό χοιρινό του Δεκαπενταύγουστου από το βιβλίο «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο» του Βαγγέλη Δρίσκα

Το ψητό χοιρινό του Δεκαπενταύγουστου από το βιβλίο «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο» του Βαγγέλη Δρίσκα

Μετά από τόσα χρόνια έρευνας και ταξιδιών στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, μπορώ να πω με σιγουριά πως το ψητό κρέας μιλάει στις καρδιές μας. Η συνήθεια να ψήνουμε και να μοιραζόμ...
Περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κασιώτικα ντολμαδάκια από το βιβλίο «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο» του Βαγγέλη Δρίσκα

Τα κασιώτικα ντολμαδάκια από το βιβλίο «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο» του Βαγγέλη Δρίσκα

Φημίζονται για τη νοστιμιά τους και για το μικρό τους σχήμα. Τι μικρά δηλαδή, είναι μικροσκοπικά, και απαιτούν πολλή υπομονή στο τύλιγμα, αφού από ένα αμπελόφυλλο βγαίνουν 2-3 ντολ...
Περισσότερα
Ίταλο Σβέβο, Το γέρασμα

Ίταλο Σβέβο, Το γέρασμα

Μια συζήτηση της Ίριδας Σελμπέση με τη Σώτη Τριανταφύλλου   Έρωτας, εμμονή και ζήλια. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κυριεύουν τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του μυθιστορήματος Το ...
Περισσότερα


Page generated: 04/10/2023 07:35:41