Κατηγορίες

Οδηγίες για νέους συγγραφείς

 

Αγαπητοί φίλοι,
 

Σας ενημερώνουμε ότι οι Εκδόσεις Πατάκη ενδιαφέρονται για κάθε είδους εκδοτική πρόταση.

Αν το υλικό σας εμπίπτει στην κατηγορία των παιδικών-νεανικών βιβλίων, τότε μπορείτε να μας το στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό και μια σύντομη παρουσίαση του εν λόγω υλικού, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: marketing@patakis.gr. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η αποστολή έντυπου υλικού.

 

Υπεύθυνος παραλαβής νέων προτάσεων (Παιδικά-Νεανικά βιβλία): Γιώργος Πετρούλιας (τηλ.: 210.36.50.076, 210.52.05.676, e-mail: marketing@patakis.gr)

 
*
 
Αν το υλικό σας εμπίπτει στην κατηγορία των μυθιστορημάτων ή των διηγημάτων για ενήλικες, τότε μπορείτε να μας το στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό και μια σύντομη παρουσίαση του εν λόγω υλικού, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: sxoli@patakis.gr. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η αποστολή έντυπου υλικού.
 

Υπεύθυνος παραλαβής νέων προτάσεων (Όλα τα είδη βιβλίων πλην παιδικών και εκπαιδευτικών):
Γιώτα Κακαρούκα (τηλ.: 210.36.50.031, 210.52.05.631, e-mail: sxoli@patakis.gr)

 
*
 

Αν το υλικό σας εμπίπτει στην κατηγορία των εκπαιδευτικών βιβλίων, τότε μπορείτε να μας στείλετε την πρότασή σας σε ηλεκτρονική μορφή, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό και μια σύντομη παρουσίαση του εν λόγω υλικού, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: bvag@patakis.gr.

Υπεύθυνος παραλαβής νέων προτάσεων (Εκπαιδευτικά βιβλία): Βαγγέλης Μπακλαβάς (τηλ: 210.36.50.096, 210.52.05.696 bvag@patakis.gr)
 

Το έργο σας θα μελετηθεί από επιτροπή των Εκδόσεων Πατάκη. Σε τρεις μήνες από την αποστολή τηλεφωνείτε για να ενημερωθείτε για την απάντηση.

Σας επισημαίνουμε ότι ο οίκος Πατάκη δε δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον χώρο της σύγχρονης ελληνικής ποίησης και, ως εκ τούτου, δεν εξετάζουμε ποιητικές συλλογές.

Οι Εκδόσεις Πατάκη δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά ή απώλεια των κειμένων που παρέλαβαν.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.Page generated: 10/07/2020 06:26:33